Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Intro a závěr naprosto parádně udělané. Párkrát jsem se zasmál docela nahlas. Bohužel si ani jeden z těchto momentů přes tu kupu hoven a sraček vůbec nepamatuju. Opravdu mě udivuje, že víc jak půlka skečí byla založená na fekáliích. Největší prase je ten Steve-O. Opravdu nechápu pro kterou skupinu lidí jsou tyhle šprýmy cílovány. Nikomu z Johnnyho party bych ani nepodal ruku, protože šance, že ji půl hodiny předtím měl od hovna nebo v něčí prdeli je dost veliká. Je to škoda. Protože ty ostatní jejich ptákoviny jsou občas i velká sranda. 30% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nebráním se ničemu. Ba naopak, jsem pro každou špatnost. Jackass 3D je však slabý odvar nečeho, čemu jsem se marně snažil přijít na chuť. Pár povedených kousků v tom bez pochyby je, ale pokud hledáté originální nápad, dotažený do bránici trhajícího závěru, tak (kromě napěchovaného Dixika exkramenty-rozumějte hovnama, vystřeleného do vzduchu) hledáte marně. ()

Reklama

MrMysterious odpad!

všechny recenze uživatele

Nefalšovaná ukážka úbohosti dnešnej „uvoľnenej“ spoločnosti, nedostatok prirodzenej inteligencie a vkusu, na rešeto rozstrieľané morálne zásady, slušnosť a chochmes, kúsky ubližujúce nič netušiacim, vystrašeným zverom. Uvedomujem si že môj úvod môže rovnako slúžiť ako dobrá reklama. Čo predpokladám v 80%toch vás aj zafunguje. K jednej z častí Jackass New York Times napísal: „…najodvážnejšia, najuvoľnenejšia komédia moderného filmu.“ Ukážte mi prosím toho primitíva ktorý túto sprostosť napísal a osobne mu do zadnice vrazím (v Jackass partii tak obľúbený) umelý úd poháňaný silou turbíny z lietadla. Naozaj považujeme za synonymum odvahy vytasenie náradia a ošťanie všetkých naokolo? Poriadna päsť do tváre kamaráta je to, čo z nás robí tvrdých chlapíkov? O nechutnostiach, trápnosti, fingovaným nebezpečím (neboj sa, tomu hadovi vytrhli zuby), smiechu nasilu sa radšej ani rozpisovať nebudem. Veľa z vás si teraz možno povie že som zakomplexovaný suchár ktorý nedokáže oceniť „odvahu“ týchto psychicky chorých a nevyvinutých jedincov. Otázkou však zostáva: naozaj chceme robiť hviezdami dnešnej doby niekoho, kto má jedinú skutočnú hodnotu silný žalúdok a schopnosť udržať v ústach konské spermie? Naozaj si dáme vymývať mozog stupídnymi kúskami a pohľadom na násilie v partii chlapov ktorých súdnosť (spolu s fanúšikmi ich filmov) nenávratne opustila? Kľudne sledujte Jackass každý deň, pokiaľ máte pocit že vás to nejakým spôsobom posunie a skvalitní život. A vypnúť sa dá aj kultivovanejším spôsobom, ako dívať sa na partiu krochkajúcich úbožiakov, ktorí urobia naozaj čokoľvek aby sa dostali na televízne obrazovky. A nebola by to MTV keby im to výmenou za kilá sračiek neumožnila. Fanúšikovia, prajem vám veľa naozaj „kvalitnej“ zábavy strávenej pri Jackass, ďalšie časti budem s vami preklikávať aj ja a trpezlivo čakať, kedy si niektorý s maníkov pri natáčaní zlomí väz. To len bude prdel, vole. MUHEHEHEHE Morálny úpadok v extrémnej forme ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když jsme ještě se Stevem O a tím ohyzdným liliputem sdíleli jednu celu, často jsme při análních hrátkách přemýšleli, že až vylezeme, budeme natáčet děsně kúl humorné humory, ze kterých pak budou ostatní kluci v televizní místnosti padat smíchem ze židlí. Jako třeba napálit někoho bejzbolkou do koulí! Ježíš, to je taková sranda! Tomu se dokonce smál i ten vrah z bloku C, který je normálně děsně seriózní! Anebo někoho jen tak pochcat! No já se snad smíchy neudržím! Co takhle někomu slepit prdel sekundovým lepidlem a pak ho natáčet, jak se snaží vysrat? MUHEHEHEHEHEHE. Nebo, a teď se podržte, vypít pot třistakilového otyloně a pak se vyzvracet přímo na kameramana!!!! Nááááářez. Tohle budou všichni milovat! A nezapomeňte se dívat na další díl!! To už konečně začneme žrát hovna a vylizovat houmlesákům podpaždí! Hááj, jsem Džony Noxvil a jsem totálně vymaštěný pitchus. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Šílené, vtipné, kulervoucí, nechutné, perverzní a ujeté. Tak takový je Jackass 3. Předchozí díly jsem neviděl, ale asi ani nebudu mít zapotřebí se na ně podívat. Možná časem. Některé kousky jsou vážně povedené až se člověk svíjí v křečích. Jiné sou nechutné a to se člověk taky svíjí v křečích, aby náhodou neohodil kámoše co sedí vede něho a na tuhle šílenost se dívá s ním. Nevím a nechápu jak takový magoři vubec možu natočit něco tak šíleně zábavného a zároveň nechutného. 3* a 50% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama