Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Asi snad pro mě ty nejlepší Jackass co zatím jsou. S klasickým složením jako jsou Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O , Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy, Jason Acuña, Dave England je to prostě paráda, a tento film to jen potvrdil. Nasmál jsem se až až až mě z toho bolelo břicho a musím říct, že jsem byl docela překvapen. Rozmýšlím jestli dám čtyři nebo pět. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

První (a myslím, že poslední) film od Jackass, co jsem viděl - do té doby vždy jen sem tam nějaké více či méně zdařilé video. Celovečerák je jen jejich slepencem bez hlavy a paty.. A i když musim přiznat, že občas se objevilo něco trochu originálního, většinou to bylo jen vykrádání sama sebe, navíc dost často mi přišel smích všech aktérů strojený :-( ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě mile překvapil a ještě více mě překvapilo hodnocení na této stránce. 75% je dost dobré(pro mě akorát), na to, jaká to je pitomost. Tyhle týpky docela obdivuju, že se do některých věcí nebojí jít a ještě se do toho občas vrhají po hlavě. Některé scény, ale bolí. A to stačí na ně koukat. Tento film byl takovou odpočinkovou komedií r. 2010. Každý fanoušek extrému by si to neměl nechat ujít. 75% ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Ujetý a nechutný, ostatně jako všechny filmy i nefilmy o Jackass, ale já tu partu hovad mám prostě rád a dokážu se skvěle bavit. A o tom to je, ne? Řekl bych, že trojka je na stejný úrovni jako dvojka a objeví se i několik celebrit, k tomu hraje parádní soundtrack a padaj vostrý hlášky. R.I.P. Ryan Dunn ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Šílené, vtipné, kulervoucí, nechutné, perverzní a ujeté. Tak takový je Jackass 3. Předchozí díly jsem neviděl, ale asi ani nebudu mít zapotřebí se na ně podívat. Možná časem. Některé kousky jsou vážně povedené až se člověk svíjí v křečích. Jiné sou nechutné a to se člověk taky svíjí v křečích, aby náhodou neohodil kámoše co sedí vede něho a na tuhle šílenost se dívá s ním. Nevím a nechápu jak takový magoři vubec možu natočit něco tak šíleně zábavného a zároveň nechutného. 3* a 50% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno