Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek dobrý hudby nemůžu jinak: Když někdo něco pojmenuje - rock, očekávám rock. A ne vyblitej pop - viz závjer. Příběh má jinak naštěstí dost dobrých zápletek a postav, takže po shlédnutí nemáte chuť zabít každýho, kdo v tom filmu řekl slovo - Rock. Nakonec spíš průměrná záležitost, která se škole Rocku nemůže (NIKDY) rovnat. 3* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Milý Davide Bowie, jmenuju se Will Tailor ( Gaelan Connell ).Milý Davide Bowie...je pondělí a já se chystám do nové školy. Milý Davide Bowie je to až moc jednoduché, změnit školu a hned mám dvě holky, novou kapelu a velký úspěch...tak to v životě určitě chodí. Milý Davide Bowie tak jsem se s tím popral a zatloukl jsem strach do hudebního pódia. Milý Davide Bowle " Nemůžu dál, jdu dál ", tak se jmenujeme. Milý Davide Bowie, co myslíš, jak dopadl BandSlame ?- http://www.youtube.com/watch?v=q-D5nMBz1U8 - Vyhraje " I cant go on, ill go on " ? Milý Davide Bowie Jader a Marduk to nebyly jen tak nějací školní břídilové. Milý Davide Bowie koho mám milovat ? Charlotte ( Aly Michalka ) nebo Sa5m ( Vanesa Hudges ). Milý Davide Bowie ve filmu hrají i tvé písně - " Rebel, rebel ", " Changes ", " Star ". Milý Davide Bowie jsou tu však i jiné songy - " Don´t look bach " od Micka Jaggera, " Famme Matale " od The Velvet underground & Nico, a hlavně " I want you to want me " Ricka Nielsena v podání I can´t go on, ill go on se zpěvačkou Aly Michalka nebo " Amphetamine " Steveho Wynna také v podání kapely Nemůžu dál, jdu dál...a další a další songy a možná přijde i David Bowie. ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná podívaná. Konečně film, který si podtitulek "romantická komedie" opravdu zaslouží. A to bez ohledu na to, že hlavní hrdina-outsider není zrovna sympatický typ. A bez ohledu na to, že původní punkový styl kapely mi seděl víc (ale závěr soutěžního ska songu byl skvělý). Ostatně, kdo by odolal těm dvěma zpěvačkám a jejich kukuči... :-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Milý W.Burtone. Na Vašich stránkách jsem se dočetl, že jsi manažerem skupiny I Can't Go On, I'll Go On...... a přeju hodně štěstí. David Bowie..... Will není zrovna sebevědomej a šťastnej teenager. Ale jestli máte rádi pohádkové variace na téma: Jak chudák ke štěstí přišel – jste tady správně! A i když se to dlouhou dobu tváří, že se tu problémy amerických středoškoláků budou řešit jen rockovou hudbou, nakonec to sklouzne k typickýmu ,,muzikálovýmu“ klišé. Škoda. Není zde tolik rockových fláků jako třeba u Jacka Blacka, ale zase je tu Alyson Michalka a Vanessa Anne Hudgens, který jsou o hodně hezčí. Prostě něco za něco. A ať už byl váš favorit kdokoliv, BANDSLAM vyhráli......(neřeknu)! K metalu to má daleko jako já do Ostravy, ale má to bejt jen odlehčená teen zábava a rockovější alternativa k Haně. Montaně. (Myslím). Důležitý je, že všichni najdou to co hledaj! Herci samozřejmě. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Místo deníčku píšu dopisy Davidu Bowiemu. 2.) Chci vidět rodný místo PUNKu. 3.) Taky jsem kvůli rockovýmu koncertu prošvihl první rande. 4.) Chci si vedle vyznavačů Muzikálu ze střední připadat jako ,,chlap“. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * Víte že? Ve filmu zazní hodně muziky a na své si přijdou hlavně fanoušci D.Bowieho? My ostatní můžeme být potěšeni třeba songem od The Velvet Underground nebo Sex Pistols...... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když přivřu oči, vypnu na chvíli mozek a přehodím se na vlnu kýče a klišé, tak je Rock ze střední vlastně osvěžující (i když už mnohokrát viděnou) podívanou. Hlavní představitel mi přišel naprosto antisympatický a viděl jsem v něm jistou podobnost s jedním z Jonas Brothers. A proč vlastně ty 3*?! No soundtrack byl poslouchatelný, Vanessa Hudgens méně cukrkandlová než v HSM a účinkování veteránů, jako Lisa Kudrow a David Bowie, potěšilo. Zkrátka Muzikál ze střední v lepším a ne tak pocukrovaném obale, který mě zejména zaujal po hudební stránce. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Charlie Saxton natáčel scénu s maturitním ceremoniálem ještě předtím, než skutečně odmaturoval na své střední škole. (becki_tu)
  • Původní název filmu byl Will, potom to měl být Rock On a nakonec z toho vznikl Bandslam. Do kin šel pro změnu pod názvem Tiger Station. (Avalon820)
  • Když byla Vanesse Anne Hudgens namísto role Charlotty nabídnuta role Sa5m, zvažovala odstoupení z projektu. (Karlos80)

Reklama

Reklama