Reklama

Reklama

V akční komedii s názvem 21 Jump Street se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý vzhled k tomu, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když vymění zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů. Zjišťují však, že střední škola se vůbec nezměnila od té doby, co ji před pár lety opustili – a především přicházejí na to, že se stále nevypořádali s celou řadou vlastních problémů, kterým v průběhu dospívání čelili. Oba se musejí postavit hrůze a nervozitě z toho, že jsou nuceni znovu zažívat všechny strasti, o kterých se domnívali, že už jsou dávno minulostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 155)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...NAŠTĚSTÍ PRO VÁS DVA JSME VYHRABALI SRAČKY Z MINULOSTI A OBNOVUJEME ZRUŠENÝ POLICEJNÍ PROGRAM V UTAJENÍ Z 80 LET....“ /// Dva trotlové, střelenej humor a uvolněná nálada s vědomím, že recyklace sraček může dopadnout jakkoliv. A proto se od začátku až do konce (i s tím rozšlehaným Deppem) drží toho, čím chce a má bejt a já mám strach, že z držky ten podivnej škleb, kterej znamená něco jako úsměv, už nikdy nedostanu. Taková psychická vodmašťovna, kterou doporučuju dávkovat po malejch dávkách (ale často). Třeba místo Zyprexu a Mirtazapinu. Ruku na to holky. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět konec jedný legendy. 2.) Zjistím, kdy nastal ten správnej okamžik vzít svý péro do huby. 3.) Thx za titule ,,Krusty“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nejsem příznivcem úchyláren, co jdou za hranici nevkusu. A tohle k nim hezky dlouho patřilo. Po nějakých 40 minutách to bylo lepší, nevkusné momenty sice úplně nezmizely, ale nakonec je přece jen přebila zábava. Hudba taky není podle mého gusta, ale u těchhle filmů už taková bývá. Je to akční crazy komedie, snad první koukatelný film s Jonahem Hillem. Na pár scén nezapomenu: Johnnyho Deppa. Honičku - střelba s horního okna a holka, co se mu ho dole snaží vykouřit. Nebo "- Nevybouchlo to. - Divný" # příběh 5 | hudba 5 | humor 4 | akce 6 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Má to vynikajúce momenty: každá scéna, v ktorej je Ice Cube ("Teenage the fuck up!!!"), úprimné doznanie policajného riaditeľa ("Už nemáme nové nápady, tak skúšame staré sračky, možno niektorá zaberie."), problémy s explóziami a geniálne finálne dvojcameo. Okolo toho sa ale vŕšia trapasy, ktoré proste nie sú vtipné. Veľa dobrých liniek (chemikárka je jasne najzábavnejšia postava) zostane nevyužitých. A chémia hlavných postáv nie je až taká dobrá, ako by sa patrilo - Channing je väčšinu času totálne mimo postavy. 5/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli někoho z mejch poldů chytnou, jak dává alkohol mladistvejm, tak půjde hezky bručet. Se šnorchlem přilepeným k hubě. A já do toho šnorchlu budu srát." Jako tradiční ochránce filmovejch hovadin jsem se na kluky z Jump Street docela těšil, ale přesto jsem byl velmi příjemně překvapen, když jsem uzřel dva poldy trhat asfalt v růžovým New Beetlu v přestrojení za KNO3 a Petera Pana pod dohledem korejskýho Ježíše. Je to úlet a já se bavil patrně upřímněji, než je v Sále království zvykem. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První polovina mi přišla ve stylu: "Jasně komedie ze střední trochu jinak, kterých už zde byla spousta, docela to ujde." To mi vycházelo na obstojný 3*. Ale asi tak nějak v druhý půlce se to fakt zlomí k výrazně lepšímu a je to docela nabušená jízda s výborným humorem, hláškama, nápadama a hlavně už se to od té druhé poloviny v tom tempu nezastaví. Takže užít si nostalgicky v klidu první polovinu a pak si užít parádní "action-komedy" nářez!!! Překvapení, moc milé, moc dobré!! ()

Galerie (83)

Zajímavosti (28)

  • Film se natáčel v New Orleans a okolí ve státě Louisiana. (Rominator)
  • Zbraň, z níž vystřelí Jenko (Channing Tatum), když společně Schmidtem (Jonah Hill) ujíždějí před gangem motorkářů, je čtyřhlavňový Deringer COP .357 Magnum (cca 9mm), který bývá používán jako záložní zbraň. Mr. Walters (Rob Riggle) má ve filmu zbraň SIG-Sauer P226 ráže 9x19mm. (Kirman)
  • Jonah Hill je nejen představitelem jedné z hlavních rolí (Schmidt), ale také výkonným producentem a spoluautorem námětu. (Rominator)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Reklama

Reklama