Reklama

Reklama

Jump Street 21

(seriál)
  • USA 21 Jump Street
USA, (1987–1991), 79 h 3 min (Minutáž: 43–91 min)

Hrají:

Holly Robinson Peete, Steven Williams, Peter DeLuise, Dustin Nguyen, Sal Jenco, Johnny Depp, Michael DeLuise, Richard Grieco, Ne-Yo, Frederic Forrest (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(102)

Obsahy(1)

21 Jump Street je veliteľstvo pre policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. Každý s príslušníkov Jump Street bol vybraný pre schopnosť zapadnúť na strednú školu, alebo univerzitu, čo im umožňuje pracovať v prezlečení v miestach a situáciách, kde sa rádový policajti nedostanú. (sliver)

Recenze (110)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většina zdejších uživatelů, oceňuji především neotřelý nápad s vyšetřováním případů ve školách a pouličních komunitách. Přidejte si k tomu "neopakovatelný look" 80. let a sympatické hlavní představitele v čele se zřejmě nejoblíbenějším hercem současnosti Johnny Deppem a pozdějším "béčkovým" králem Richardem Grieco a máte vskutku povedený krimi seriál. ()

Wencek 

všechny recenze uživatele

Hloupý nápad s policisty, kteří jsou stejně staří jako studenti na střední škole. Blbost obludných rozměrů. Pochybuju že prošli policejním výcvikem a dostali se na pozici detektivů za pár měsíců, na to se člověk asi vypracuje za delší dobu . To je jako poslat kosmonauta do vesmíru po pár týdnech výcviku. A ještě tomu hloupému seriálu vévodí naprosto odpuzující R.Grieco. To je do nebe volající. ()

Reklama

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Jump street 21 jsem měl napsané na každém penále, na každém sešitě i na lavici! Jeho jednotlivé díly zabíraly mnoho videokazet a celá pětice hlavních aktérů byla "mými vzory"! Humor, čest, teenagerovský život a mnoho etických otázek! Jump streeat 21bylo nejen debutem mladého Deppa, ale i velmi kvalitním seriálem, který byl mým prvopočátkem filmového fandy!:) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ač dívka v pubertálním věku, byl na mě Johnny v tomto seriálu přespříliš slaďoučký:-). "21 Jump Street" je výhradně pro teenagery - policisté vypadají jako puberťáci a řeší problémy studentů. Nemyslím, že by mě to dokázalo oslovit i dnes, ale před lety šlo o kriminální nadprůměr (pro náctileté vyskoký nadprůměr), tak nebudu v hodnocení moc přísná. 65% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

A přesně tady se zrodila moje averze vůči Deppovi, absolutně nechápu, co na něm kdo vidí a hlavně jak to může být idol většiny ženských na zeměkouli, takovej kašpar. Pokud Verbal tvrdí o Affleckovi, že je čestný předseda svazu postižených obličejovou obrnou, pak Depp musel tenhle svaz založit.................moje hodnocení 3,5 z 10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (21)

  • Původně se seriál jmenoval Jump Street Chapel a hlavní roli v něm hrál mladý herec Jeff Yagher, ale protože tvůrce seriálu Patrick Hasburg viděl, že se Yagher na roli nehodí, po několika týdnech bylo natáčení zastaveno. (Rosalinda)
  • Johnny Depp hrál celkem v 57 dílech seriálu. Jeho honorář byl 45 000 amerických dolarů za epizodu. (Rosalinda)
  • Ač to byla první velká role Johnnyho Deppa, po nějaké době ho role policajta začala štvát, a tak dělal všechno pro to, aby ho producenti vyhodili. Dával si třeba při natáčení do pusy kus vaty, aby nemohl mluvit. Nebylo mu to však nic platné. (HappySmile)

Související novinky

Akční hrdina budoucnosti?

Akční hrdina budoucnosti?

11.11.2010

Ještě nedávno jsme se mu vysmívali pro jeho fešáckou tvářičku a nevalné herecké schopnosti, hvězda Channinga Tatuma však stoupá. V G. I. Joe jsme mu akčního hrdinu docela věřili, v pozvolna se… (více)

Reklama

Reklama