Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení som čakal oveľa väčšiu biedu. Ale čo už, dá sa predpokladať, že keď sa film z Thajska distribuuje ku nám, veľa priazne sa mu nedostane. Nie je to žiadne veľdielo, padá hlavne na hercoch a ich výkonoch, ale miestami je to dosť dobrá hororová zábava. Film ujde celkom rýchlo, dočkáme sa aj nepredvídateľnej pointy a netypického konca...70%. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Po slibném začátku jsem byl vážně natěšen, že dostanu po nějakém čase opět něco, co mě vyděsí. Postupem času to však sklouzlo do klasické asijské duchařiny, tedy hra stínů, ucházející lekačky a celklem předvídatelného příběhu, který byl však obohacen o jeden zvrat (asi půl hodiny před koncem) a jednu nedotaženou myšlenku (ano, myslím drogovou závislost hlavního hrdiny). Co se dabingu týče, myslím, že to tady spíše kazil, vidět film v originále by asi působilo realističtěji. Mimochodem, možná by tvůrci lépe udělali, kdyby raději natočili ten hrůzostrašný film, na který se hlavní hrdinové dívají v kině. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Čistokrvný priemer so všetkým čo k tomu patrí ale aj nepatrí. Ľakačky to nejaké má, efekty nie sú najhoršie, ale už mi lezie na nervy ten thajsko-japonský recept typu - objaví sa strašidielko - zabije nejakú postrádateľnú vedľajšiu postavu - hlavného hrdinu začne tiež prenasledovať - hlavný hrdina v spolupráci s hlavnou hrdinkou vycestuje za pôvodom zla, aby ho zničili - atď... Jednoducho prevarené už na milión spôsobov, dokonca je to už horšie, ako v amerických akčňákoch, ktoré striedajú jedno klišé za druhým. Na druhú stranu, je to ideálny film pre nežnejšie polovičky, pre ktoré to nie je ani príliš brutálne, ale nie je to ani žiadna "mäkota". 50% ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Thajci překvapili, a to tak, že jsem se i jednou lekla (= úspěch). Vzhledem k tomu, že jsem nečekala nic moc, jsem dostala čistý průměr, kdy pár lidí zjistí, že tak dlouho se natáčí filmy v kině nelegálně, až se oběšenec utrhne.. Aneb jednou jdete do kina a najednou se ocitnete v plátně. Samozřejmě, že se tu vyskytuje spousta prvků, které mě docela iritovaly, nejvíce asi nepadnoucí dabing, ale jako taková malá příprava žabího potěru na Kruh to není špatné. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Thajská "bubu-story" od scenáristy děsivého lomcováku Shutter. Tentokrát dost omšelá, bez výrazné chuti nebo zápachu. I to je jeden z důvodů, proč se nevyhne neustálým srovnáváním se slavnějšími duchařinami. Místo Sadako se tu objevuje postava neprávem oběšené ženy, která i po své smrti touží po odplatě. Videokazetu vyměnila rovnou za film, díky němuž může své diváky po promítání na velkém plátně strašit mnohem reálněji. Už od dob legendárních Démonů víme, že kino je jako stvořený na rozehrání nefalšovaného hororu. To tady bohužel neplatí. Místy povedenou atmosféru často střídají nechtěně komické, až parodické momenty (běh na dlouhou trať s duchem na zádech). Poslední záběr před závěrečnými titulkami je ale celkem vyvedený a ono určité "protipirátské poselství" spíše pobaví. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama