Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (306)

dragon94 

všechny recenze uživatele

Film není vůbec zlý, ale upřímně žádná sláva to také není. Je to rozhodně horší než předchozí dva filmy. Příběh mi přišel docela děsnej. Ty vtipy jsou dělaný na jedno brdo. Většinou jde o komolení jmen a využívání roztomilosti některých postaviček, ale sem tam se objeví nějaký opravdu "wtf" moment, kterému se prostě budete muset zasmát, ať už chcete nebo ne. Jinak víceméně všechno jsme viděli už v předchozích filmech a skutečně vás vůbec nic nepřekvapí, až na ty zmíněné "wtf" momenty. Lidem, kterým se líbili předchozí filmy, by se mohlo líbit i tohle. Špatné to totiž rozhodně není, ale dobré vlastně také ne. Slabší 3* 50% ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování o Dračím bojovníkovi se nese ve stejném duchu jako předchozí filmy. Se všemi klady i zápory. Komické vyobrazení záporáka i akčních scén škatulkují nové dobrodružství k průměrným animákům, ale sonda do Poovy duše nakonec balanc mezi ryze dětským a dospělým snímkem udržela. Jako závěr trilogie bych to bral všemi deseti, třebaže je to nejslabší díl. 65% ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Do tretice, to isté. V prípade Kung Fu Pandy sa jej tvorcovia snáď ani nenažili o nič akokoľvek iné. Zatiaľ čo v prípade prvého filmu to pôsobilo ešte originálne, po tretí krát dostať to isté a ešte aj v tom istom balení sa už trochu opozeralo. Najväčším problémom tretej Kung Fu Pandy je fakt, že film sa nesnaží priniesť čokoľvek iné oproti predošlým dvom filmom a tak opäť dostávame zápletku o tom ako sa Po musí zase utkať s neporaziteľným protivníkom, ktorý sa vynoril odnikiaľ a pomedzi to sa spozná so svojim skutočným otcom. Príbeh, vtípky, ani tých pár súbojov už nijako neprekvapí, napriek tomu som sa prvú polovicu u tretej Kung Fu Pandy smial ako u žiadneho iného tohtoročného animáku. Vtipy sú opäť trefné, je ich tu celá kopa a aj keď je evidentné, že tentoraz sa cieli výhradne na menšie deti, než by sa jednalo o animák, ktorý chce pobaviť aj dospelých, tak nikdy nepadnú do prehnanej infantilnosti, aby začali akokoľvek otravovať alebo pôsobiť trápne. Prvá polovica Kung Fu Pandy je tak štandardná zábava, na akú sme zvyknutí. Bohužiaľ v druhej polovici sa z tretieho filmu stáva možno až priveľmi obyčajný animák s dianím, ktoré sme už v totožnom podaní videli a je vidieť, že tvorcovia s pribúdajúcimi minútami čoraz viac varia z vody, než by sa snažili o aspoň jeden nápad. Každopádne, vynikajúci anglický dabing, funkčné vtipy sú zárukou, že Kung Fu Panda bude tou Kung Fu Srandou aj po tretí krát, pokiaľ vám teda nevadí, že kompletne všetko čo sa vo filme udeje tu už bolo minimálne dva krát a v kúsok lepšom a originálnejšom podaní. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas jsem si kladl otázky proč vznikají v některých hlavně animovaných sériích další pokračování. Odpověď jsem dostal včera na moviezone.cz, protože studiím nejde ani tak o film, jako spíše především o různé předměty spojené se sérií. Takže scénaristi spíchnou další příběh za 10 minutek. Překvapivě náš Po zjistí že jeho otec není husa, ale panda. Takže 3. díl je o pandách. Pandy se válejí, pandy skáčou, hopsají, oplácávající se... Panda je všude kam se člověk podívá. Jenže je potřeba mít v tomhle akčňáku i záporáka, takže se vymyslí týpek s nadpřirozenými schopnostmi, které se na konci musí naučit i náš chlupatý hrdina, aby vyhrál....dobře, chápu že je tenhle film vlastně pro děti. Takže 50% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Prožitek z tohoto filmu je tím lepší, čím více v sobě dokážete probudit dítě. Takže.... Týýýý vado! Zvířátkáááá!!!! Knedlíčky! Kopání do koulí! Brnění, blinkání. Jůůůů... BUM! BUM! BÁC! Pak letěla obří hora a TŘÍSK!!! Fííí-hááá, a pak se tam mlátili. A pak kouleli! A pak - to bys nevěřil - se mlátili objímáním. A.... chci umět Kung Fu!!!! Hned!!! --- Jeden ztřeštěný nápad za druhým. Docela charismatický záporák. Na druhou stranu ne příliš kvalitní příběh, který byl vystavěn primárně pro dané gagy. Co z toho máme? Velice pohodovou a animačně perfekcionistickou podívanou, která má svůj vlastní vizuál s asijskou atmosférou. Takže není to dokonalé, ale já se bavil. 75% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)
  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)
  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama