Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Asi největším překvapením je, že se na tomto příběhu produkčně podílela i Čína. Přeci jen degradace národního symbolu do hlavní postavy, která se vyznačuje dvěma otci, zženštilostí a značnou dávkou nemotornosti chce docela odvahu. Nicméně na to, že se jedná o třetí díl série je to docela slušné. Je tu pár slušných nápadů, i když nejsem schopen posoudit na kolik se jedná jen o recyklaci vlastních motivů z předchozích dílů. Dějová prostost, kdy je většina stopáže zaplněna prostými atrakcemi asi též nebude pro cílové publikum problém. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to o tolik lepší, než předešlé dva díly a to hlavně tím, že zde je prostě záporák, co byl zlej, je zlý a nadále hodlá být i zlým. V jedničce, Tai Lungovi bylo něco slíbeno a pak mu byl ukázán prostředníček, takže jeho reakce byla adekvátní. Ve dvojce šli tvůrci ještě o kus dál, kdy Shenovi bylo řečeno, "jednou tě panda zabije". Jako a co očekávali, že udělá ? Podle mně se zachoval normálně a jednal instinktivně, každý by se tak zachoval. Takže Kai tady fakt díky, byť pod tím hlasem se skrýval J.K. Simmons a ten prostě nemá obličej, hrát nějakého šílence, však tady jeho hlas fungoval výborně. Sice ubylo akce, jen dvě větší, ale tvůrci radši dali přednost příběhu a postavám, což je logicky lepší. Protože Po pak ze sebe nemusí dělat kreténa, jak mu neustále něco padá na hlavu a nebo jak někam padá, takže je fajn že i od tohle tvůrci upustili. A to shledání v pandí vesnici, bylo fakt dojemný, tady nelze nic vyčíst. Je teda fakt, že to jde hodně rodinou cestou, ale to ať si každý vezme jako klad nebo zápor. Navíc neni tady žádné trapné žárlení, dokazovaní něčeho a podobné věci, sice je tu morální ponaučení, ale to je teď prostě všude a tady to celkem funguje. Navíc se mi hrozně moc líbila hudba, když nastupoval Kai na scénu, nebylo to žádné ching chong, ling long, ting tong a jelikož nedokážu na tomhle animáku najít chybu, tak se nelze divit mému hodnocení. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Po se setkává se svým otcem Li a musí čelit nové hrozbě, kterou představuje neporazitelný bojovník Kai... Jean-Claude Van Damme uvedený v závěrečných titulcích (ADDITIONAL VOICES) byl docela překvapením, protože jako Master Croc má v tomto pokračování pouze jeden válečný pokřik, který mohl nadabovat prakticky kdokoliv. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Prožitek z tohoto filmu je tím lepší, čím více v sobě dokážete probudit dítě. Takže.... Týýýý vado! Zvířátkáááá!!!! Knedlíčky! Kopání do koulí! Brnění, blinkání. Jůůůů... BUM! BUM! BÁC! Pak letěla obří hora a TŘÍSK!!! Fííí-hááá, a pak se tam mlátili. A pak kouleli! A pak - to bys nevěřil - se mlátili objímáním. A.... chci umět Kung Fu!!!! Hned!!! --- Jeden ztřeštěný nápad za druhým. Docela charismatický záporák. Na druhou stranu ne příliš kvalitní příběh, který byl vystavěn primárně pro dané gagy. Co z toho máme? Velice pohodovou a animačně perfekcionistickou podívanou, která má svůj vlastní vizuál s asijskou atmosférou. Takže není to dokonalé, ale já se bavil. 75% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $145miliónovTržby USA $143,528,619Tržby Celosvetovo $521,170,825Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,632,106Tržby za predaj DVD v USA $12,928,177║ opäť podarená zábavná bžunda, oddychovka ako vyšitá, Panda opäť valí na plné obrátky, je to dobre prepojené z ostatnými dielmi, plusom vydarené 3D, ktoré DreamWorks teda vie urobiť na jednotku a taktiež skvelý Slovenský dabing /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama