Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (306)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Neodvážím se dát snímku odpad, protože by mě určitě některý z 6 fanoušků zbil. Vtípky jsou ze všech stran sypány s pořádnou kadencí, ale málokterý se opravdu uchytí. Příběh bych určitě shledal z celé trilogie nejslabším, kdybych si byl býval příběh předešlých dvou dílů pamatoval a mohl tak s něčím srovnávat. Pandímu hrdinovi přibylo pár pandích rodinných příslušníků, kteří byli sice absolutní fešáci a fešandy, ale nějak mě nebavili. Bohužel je to celé brutálně cílené na dětské diváctvo a já jsem už delší dobu velký kluk. Celkem se mi zamlouvaly horské scenérie a špatná nebyla ani hudba Hanse Zimmera, od kterého jsme ale snad všichni zvyklí na mnohem epičtější skladby. Není vůbec překvapující, že jak na scénáři, tak i na režii, se musela podílet hned dvojice lidí. Přeci jen stvořit takový filmový skvost je určitě neskutečná fuška. Nezbývá než pevně doufat, že nás nehodlá dvojice režisérů mučit čtvrtým pokračováním. Viděno metodou 3, 2, 1, teraz, která je sice magnetem na špatné filmy, ale jinak je zcela bezvadňoučká! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Asi největším překvapením je, že se na tomto příběhu produkčně podílela i Čína. Přeci jen degradace národního symbolu do hlavní postavy, která se vyznačuje dvěma otci, zženštilostí a značnou dávkou nemotornosti chce docela odvahu. Nicméně na to, že se jedná o třetí díl série je to docela slušné. Je tu pár slušných nápadů, i když nejsem schopen posoudit na kolik se jedná jen o recyklaci vlastních motivů z předchozích dílů. Dějová prostost, kdy je většina stopáže zaplněna prostými atrakcemi asi též nebude pro cílové publikum problém. ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele

Vcelku zklamání... potřetí se nás série snaží naučit tu podobnou myšlenku a lekci, tentokrát z pohledu učitele, ale přesto to není už úplně ono. Nejvíc bavil začátek evokující mix jedničky. Shifu a Po spolu prostě fungují skvěle. Člověk také doufal nějaké větší rozvinutí vztahu Po ke své družině, hlavně tygřici a v tomhle ohledu taky nic. Začátek mě nadchnul skrze výpravu na místo, kde proběhne učení, ale ono prd... místo toho je tu dětinská část s pandami, která se pořádně nevyužije a ve výsledku to působí, jakože si trojka ukousla příliš velké sousto a témata, nápady a myšlenky se nerozvinuly, protože si navzájem kradly čas, místo toho aby se rozvíjeli navzájem, Není tu žádné dilema o tom, zda přistoupit na život pand a nebo pokračovat v cestě dračího bojovníka, stejně tak tu máme jednu úvodní scénu o tom, jak Po neumí učit a pak najednou má být uspokojivý, když to pochopí na konci filmu? To prostě nefunguje. K tomu i přes cool faktor, dost slabý záporák. Pořád to má kouzlo Kung Fu Pandy, ale neexceluje to, jak by mohlo a mělo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí mi řeklo, že trojka je daleko lepší než dvojka a já souhlasím, ale není o tak moc lepší. Kung Fu Panda nám už prostě nemá co nabídnout. Konec je jasný už od samého začátku. Za celý film jsem se zasmála jediné hlášce, kterou pronesla ke konci kudlanka. Upřímně doufám, že trojkou to končí a už to vzdají. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Príbehom tretia panda moc divákov neoslnila. Vtipy boli tiež po ôsmich rokoch už dosť ošúchané. Niet sa čomu diviť, že Poa poznáme ako obnosené topánky. Veď sa s ním stretávame prakticky denne. Čím však tento krát vynikol bola bombastickosť bojových scén a hlavne, dobre orientované posolstvo filmu, dávať a nie brať. To je cesta, ktorá nás vedie k osvieteniu. Tým si tretie vystúpenie Poa vyslúžilo aj moje nadštandardné hodnotenie. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama