Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (306)

stration 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání. Všechno tady už bylo. Některé vtípky dokonce vykradeny z předchozích dílů. Celý děj mě navíc nějak nezaujal a chvílemi mi bylo jedno, co se ve filmu zrovna děje. Závěrečný souboj je pak degradován neustálou snahou o humor, která přichází i ve chvílích, kdy má být divák napnutý nebo dojatý. Dojemné scény teda nefungujou taky. Prostě buď ať pandí dobrodružství už skončí, nebo to chce lepší scénář. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Teda, oproti předchozím dílům slušný pokles. Předchozí díly mě pořád baví, nemám problém se na ně podívat znova, ale trojku už znovu vidět nechci. Oproti předchozím dílům má hrozně slabý příběh - prostě se objeví ultra záporák, který přemůže všechny mistry a jenom Po ho může zastavit - jo, bylo to tady už v jedničce, ale ta byla zábavnější a měla i něco do sebe, navíc Tai Lung byl mnohem lepší a sympatičtější záporák než Kai. I ostatní postavy měly víc prostoru. Ve dvojce byl taktéž zajímavý záporák a řešila se Poova minulost. Poova minulost se řeší i tady, ale kromě setkání Poa s pravým otcem a dalšími pandami nic moc. Ani vtipy už nefungují a já si přála, aby už Po konečně "dospěl." Animace je sice pořád hezká, jenže ani akční scény mě už nebavily. Velké zklamání, trilogii měli zakončit podstatně lépe. P.S.: Oproti předchozím dílům se zhoršil i český dabing (vím, že některé změny byly bohužel nutné, ale noví dabéři několika postav byli celkem mimo). 5/10 ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jedna se již o třetí kousek ze série Kung Fu Pandy. První příběh nám nabídl origin dračího bojovníka, druhý díl nám nabídl objevení jeho původu a třetí díl nás dovadí k jeho poslední (zatím?) cestě. Animace je čistá dokonalost. Všechny lístky a zvířata jsou dokonale nainamována. Hudba od Hanse Zimmera je dokonalá především hlavní motiv hlavního záporáka Kaia. Je to prostě opět skvělý animovaný film a i když je pro mně teď asi nejslabší z celé trilogie tak je velmi kvalitní a uvidíme jestli se opravdu dočkáme té šestidilné série. A když už jsme u toho teprve na konci trojky vám dojde jak je všechno hezky propojené od prvního dílu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlé diely, ale stále dosť dobre. Zatiaľ čo prvé diely mi prišli vyrovnané a zábavné po celú dĺžku, tu ma stretnutie s rodičmi moc neoslovilo. Za to záporák ako už je zvykom sa opäť podaril. Ma drsný štýl a predovšetkým ide z neho rešpekt a ma dokonalý dizajn. Kung Fu Panda 3 je slabšia v prostrednej časti, ale opäť ponuka zábavu, nádhernu animáciu, nápady, sympatické postavy či dobrú hudbu. Obľúbený soundtrack: Oogway's Legacy, The Arrival of Kai, The Dragon Warrior, Father and Son. 85% - 4* ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Vcelku zklamání... potřetí se nás série snaží naučit tu podobnou myšlenku a lekci, tentokrát z pohledu učitele, ale přesto to není už úplně ono. Nejvíc bavil začátek evokující mix jedničky. Shifu a Po spolu prostě fungují skvěle. Člověk také doufal nějaké větší rozvinutí vztahu Po ke své družině, hlavně tygřici a v tomhle ohledu taky nic. Začátek mě nadchnul skrze výpravu na místo, kde proběhne učení, ale ono prd... místo toho je tu dětinská část s pandami, která se pořádně nevyužije a ve výsledku to působí, jakože si trojka ukousla příliš velké sousto a témata, nápady a myšlenky se nerozvinuly, protože si navzájem kradly čas, místo toho aby se rozvíjeli navzájem, Není tu žádné dilema o tom, zda přistoupit na život pand a nebo pokračovat v cestě dračího bojovníka, stejně tak tu máme jednu úvodní scénu o tom, jak Po neumí učit a pak najednou má být uspokojivý, když to pochopí na konci filmu? To prostě nefunguje. K tomu i přes cool faktor, dost slabý záporák. Pořád to má kouzlo Kung Fu Pandy, ale neexceluje to, jak by mohlo a mělo. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)
  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama