Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov série filmov "Kung Fu Panda" je podľa mňa tento film určite povinnosťou vidieť, no nemyslím si, že by sme ani my ostatní ostali o niečo ukrátení. Aby som sa však zbavil svojich povinností, lebo je toho veľa čo chcem pochváliť, začnem najprv s tými pár vecami, ktoré mi na filme trošku prekážali. Prvá vec je fakt, že mám pocit, že všetky filmy zatiaľ majú presne ten istý koncept a je to jemne rušivé, keď vidíme Poa, že si zase prechádza udalosťami, ktorými si už prešiel, len myšlienka je iná. Plus miestami je to trošku až do miery fantasy, že sa tomu nie úplne dá veriť. Ale teraz o tých pozitívach, ktorých je tu neúrekom. V prvom rade animácie. Páni, tie sú úplne nádherné. Využíva to viacero štýlov a všetky fungujú. A to je vidno už v úvodnom Dreamworks logu, ktoré je tentokrát náramné. Postavy sú stále tie, ktoré máme radi a chceme ich sledovať. Plus J.K. Simmons je skvelý parchant v tomto filme. Radosť sledovať. Dokonca si myslím, že jeho súboj je veľmi dobre odvedený. Plus humor filmu neustále funguje náramne. Stojí za to. Plus tiež je super vidieť, že Po nie je vo všetkom skvelý. Stále sa musí veľa učiť a najmä mu nechýba stále jeho večný zmysel pre humor. Podľa mňa je tretí Panda film skvelým animákom, ktorý určite poteší malých i veľkých. Stojí za to vidieť. Hodnotenie: A- ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Panda je zpět! Stejně jako minulý díl se dostaneme trochu víc k Poovo minulosti. Film je to dobrý, vtipný a jako oddechovka parádní, nicméně všechny série mají jednou skončit a doufám, že Panda skončí právě zde. Už to neni tak originální, ani zápletka neni tak dobrá jako minulé dva díly, místo silného příběhu je zde více humoru, což mě osobně trošku mrzelo. Ze spousty situací se najednou stal vtip i když by bylo možná trochu vhodnější, zachovat vážnost. Konec už nebyl tak epický jako v minulém dílu, nicméně soundtrack zde hraje opravdu prim a ze spousty scén vytáhl víc než v nich bylo. Nakonec je to, doufejme, důstojné ukončení jedné dobré animované série. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Neodvážím se dát snímku odpad, protože by mě určitě některý z 6 fanoušků zbil. Vtípky jsou ze všech stran sypány s pořádnou kadencí, ale málokterý se opravdu uchytí. Příběh bych určitě shledal z celé trilogie nejslabším, kdybych si byl býval příběh předešlých dvou dílů pamatoval a mohl tak s něčím srovnávat. Pandímu hrdinovi přibylo pár pandích rodinných příslušníků, kteří byli sice absolutní fešáci a fešandy, ale nějak mě nebavili. Bohužel je to celé brutálně cílené na dětské diváctvo a já jsem už delší dobu velký kluk. Celkem se mi zamlouvaly horské scenérie a špatná nebyla ani hudba Hanse Zimmera, od kterého jsme ale snad všichni zvyklí na mnohem epičtější skladby. Není vůbec překvapující, že jak na scénáři, tak i na režii, se musela podílet hned dvojice lidí. Přeci jen stvořit takový filmový skvost je určitě neskutečná fuška. Nezbývá než pevně doufat, že nás nehodlá dvojice režisérů mučit čtvrtým pokračováním. Viděno metodou 3, 2, 1, teraz, která je sice magnetem na špatné filmy, ale jinak je zcela bezvadňoučká! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Škoda toho očividně hodně ztěžka vygenerovaného příběhu, kdy už prostě po dvou filmech a seriálu není moc o čem vyprávět - a tak v zapomenuté pandí vesnici Po nachází svého biologického otce, kořeny i podstatu: "Kdo vlastně jsem?", aby mohl čelit jakémusi ze záhrobí se navrátivšímu überzáporákovi. Jinak fantastickým výtvarným stylem i povedenou hudbou obalené megalomanské kung fu bitky (obzvlášť ty z Říše duchů), úsměvné vtípky a především maximálně sympatické charaktery stále dostatečně baví. Lepší 3*. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už je to déle, co jsem viděl první dva díly u kterých jsem se velmi dobře bavil. Trojka tedy uzavírá trilogii (ačkoliv jak víme u Doby ledové a Shreka, na trilogie se u animáků nehraje) boss fightem s jedním velkým záporákem, o kterém samozřejmě nikdo nikdy neslyšel :D a objeví se i ztracený Poovo otec. Předpokládám, že se v příštím díle vrátí i matka ze záhrobí. Nicméně, trojka je hodně orientovaná na Čínu (knedlíčky kam se podíváš), což vzhledem k zasazení dává smysl, ale nyní je to ještě více patrné. Gagy jsou samozřejmě také cílené na nejmladší publikum, ovšem překvapilo mě, že jsem se nakonec i potřetí dobře bavil a častokrát zasmál i u naprosto (záměrně) pitomých scén. Proč tedy ne? Na pátou dobu ledovou ale budu sbírat síly mnohem více...7/10...[31.3.2016_Cinema City_Slovanský dům] ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)
  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)
  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama