Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (306)

Koda 

všechny recenze uživatele

Tak to kecáš... ono se fakt zadařilo nalepit s celkem supr poselstvím celou trilogii Kung Fu Pandy! Jasně, od druhého dílu už to bohužel krapet bylo slabší s fight scénami, to ale nic nemění na tom, že hodnocení zůstává stejné. Skvělý příběh, tentokrát cílem bylo najít sám sebe a ostatní, což si myslím bylo i v jedničce ale tady šlo hlavně o rodinné shledání. Vtipné hlášky (až jsem si ucvrnknul), skvělé scénky (hlavně ta, když hopsálci u restaurace nevěřícně čumí na oba pandy, kteří, aniž by se přivítali, tak si navzájem přejí, aby našli správného otce a syna), skvělý návrat do svých původních končin a zelený boj proti prokletými přáteli. Samozřejmě nesmí chybět klenot písní - Kung Fu Fighting v anglicko-čínské verzi. V zásadě splnilo to, pro co díl přišel a já očekávám, že čtyřka v kinech by mohla konečně nakopnout ještě hlouběji, kde se můžou objevit všichni bossové z původních dílů. Za mě opět obrovská spokojenost a respekt všem co se na tom podíleli. Takže v kině u dalšího dílu - SKEDUŠ! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov série filmov "Kung Fu Panda" je podľa mňa tento film určite povinnosťou vidieť, no nemyslím si, že by sme ani my ostatní ostali o niečo ukrátení. Aby som sa však zbavil svojich povinností, lebo je toho veľa čo chcem pochváliť, začnem najprv s tými pár vecami, ktoré mi na filme trošku prekážali. Prvá vec je fakt, že mám pocit, že všetky filmy zatiaľ majú presne ten istý koncept a je to jemne rušivé, keď vidíme Poa, že si zase prechádza udalosťami, ktorými si už prešiel, len myšlienka je iná. Plus miestami je to trošku až do miery fantasy, že sa tomu nie úplne dá veriť. Ale teraz o tých pozitívach, ktorých je tu neúrekom. V prvom rade animácie. Páni, tie sú úplne nádherné. Využíva to viacero štýlov a všetky fungujú. A to je vidno už v úvodnom Dreamworks logu, ktoré je tentokrát náramné. Postavy sú stále tie, ktoré máme radi a chceme ich sledovať. Plus J.K. Simmons je skvelý parchant v tomto filme. Radosť sledovať. Dokonca si myslím, že jeho súboj je veľmi dobre odvedený. Plus humor filmu neustále funguje náramne. Stojí za to. Plus tiež je super vidieť, že Po nie je vo všetkom skvelý. Stále sa musí veľa učiť a najmä mu nechýba stále jeho večný zmysel pre humor. Podľa mňa je tretí Panda film skvelým animákom, ktorý určite poteší malých i veľkých. Stojí za to vidieť. Hodnotenie: A- ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není zvykem, aby i třetí díl jakékoliv filmové série držel kvalitativně nastavenou laťku prvního dílu. Třetí drobrodružství Poa je v podstatě pořád stejně zábavné jako předchozí dva filmy, ikdyž oproti jiným animákům je přeci jen trochu znát, že pořád cílí o něco více na dětské publikum než na to dospělejší. I přesto bych byl rád, kdybych se za nějakou tu dobu mohl s touto nesourodou zvířecí bandou opět potkat ve čtvrtém pokračování. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po slabej dvojke, ktora prakticky nemala ziadny pribeh sa tvorcovia zamysleli a zapracovali na scenari. Trojka je dost podobna jednotke. Ale kvalitativne je predsalen slabsia. Mozno aj kvôli tomu, ze znova napodobnit to iste sa dobre neda. Zapletka znova viac vyuziva kung-fu klise. Oblubene postavy Sifu a Poovho otca, s ktorymi ma Po velmi vtipne dialogy, maju konecne zase poriadny priestor. Slabsi mi pripadal hlavne zaporak. Bol dost nevyrazny a par vtipov na to, ze ho nikto nepozna to nezachani. Na bitkach je pekne, ze im znova predchadza zabavny trening a nasledne su v nich jednotlive natrenovane chvaty pekne vyuzite. Takisto sa mi paci, ze sa nadviaze na niektore dejove linie z predoslych dielov a tato cast celu trilogiu poriadne uzatvori. Dalsie diely snad nebudu. Mam tusenie, ze by boli rovnako zbytocne ako dvojka, z ktorej by sa dal zostrihat 5 minutovy flashback do tohto dielu a inak je uplne zbytocna. 6/10. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Asi největším překvapením je, že se na tomto příběhu produkčně podílela i Čína. Přeci jen degradace národního symbolu do hlavní postavy, která se vyznačuje dvěma otci, zženštilostí a značnou dávkou nemotornosti chce docela odvahu. Nicméně na to, že se jedná o třetí díl série je to docela slušné. Je tu pár slušných nápadů, i když nejsem schopen posoudit na kolik se jedná jen o recyklaci vlastních motivů z předchozích dílů. Dějová prostost, kdy je většina stopáže zaplněna prostými atrakcemi asi též nebude pro cílové publikum problém. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Okrem amerických tvorcov sa na filme podieľali aj technici zo Šanghaja a miestna pobočka Oriental Dream Works. (martin1m2)
  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama