Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (306)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Po je panda, ktorú nemôžete nemilovať. Je s ním kopec srandy a akcie a navyše má vždy dosť premakaných súperov medzi ktorých patrí aj Kai. Kai je jeden z najnebezpečnejších súperov veľkej päťky lebo má schopnosť zbierať chi všetkých majstrov a premeniť ich na monštrá bojujúce pod jeho vlajkou. Ak ho chce Po poraziť musí nájsť svoje korene a objaviť pravdu o svojej minulosti. Po zisťuje že nie je na tento boj sám a rozbieha vynikajúce dobrodružstvo nie iba pre najmenších divákov. 88% ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Po sice nepotřebovala pokračování, za mě však spokojenost. Ano, je to sice nastavovaná kaše, ale stále povedenější, než byla taková Univerzita pro příšerky. Jen škoda, že si na tom ději nedali trošku víc záležet. Občas jsem trošku detailista....proto když se hlavní hrdinové dozvědí, že jsou všichni mistři poraženi (hromada papíru), člověk by čekal, že jich bude opravdu hromada, jenže na konci se kromě 5ky a Sifua objeví jen nějakých 5 dalších bojovníků......pro někoho zbytečnost, pro mě detail, který kdyby byl trošku líp zapracován, dal bych tu 5*, od které to není daleko. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už tomu chybí originalita, nápaditost se sice nevytratila, ale už to prostě není jako při prvním díle. I když se o to tvůrci očividně snažili. Jednička byla skvěla, dvojka byla vcelku dobrá... Trojka, byla bohužel docela nuda. Film není vůbec zlý, ale upřímně žádná sláva to také není. Ničím zajímavá a vyčnívající rychlokvaška pro děti. Líbila se mi hudební stránka a animace. Asi bych to ukončil jako trilogii a hotovo. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Film není vůbec zlý, ale upřímně žádná sláva to také není. Je to rozhodně horší než předchozí dva filmy. Příběh mi přišel docela děsnej. Ty vtipy jsou dělaný na jedno brdo. Většinou jde o komolení jmen a využívání roztomilosti některých postaviček, ale sem tam se objeví nějaký opravdu "wtf" moment, kterému se prostě budete muset zasmát, ať už chcete nebo ne. Jinak víceméně všechno jsme viděli už v předchozích filmech a skutečně vás vůbec nic nepřekvapí, až na ty zmíněné "wtf" momenty. Lidem, kterým se líbili předchozí filmy, by se mohlo líbit i tohle. Špatné to totiž rozhodně není, ale dobré vlastně také ne. Slabší 3* 50% ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Panda je zpět! Stejně jako minulý díl se dostaneme trochu víc k Poovo minulosti. Film je to dobrý, vtipný a jako oddechovka parádní, nicméně všechny série mají jednou skončit a doufám, že Panda skončí právě zde. Už to neni tak originální, ani zápletka neni tak dobrá jako minulé dva díly, místo silného příběhu je zde více humoru, což mě osobně trošku mrzelo. Ze spousty situací se najednou stal vtip i když by bylo možná trochu vhodnější, zachovat vážnost. Konec už nebyl tak epický jako v minulém dílu, nicméně soundtrack zde hraje opravdu prim a ze spousty scén vytáhl víc než v nich bylo. Nakonec je to, doufejme, důstojné ukončení jedné dobré animované série. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Premiéra filmu se nejprve přesunula z 18. března 2016 na 23. prosince 2015. Avšak poté, co byla na stejný den potvrzena premiéra Star Wars: The Force Awakens (2015), se uvedení do kin přesunulo zpátky na původní datum. (ManOfPhoenix)
  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama