Reklama

Reklama

Kinta

všechny plakáty

Obsahy(1)

Bohaté doly v údolí Kinta lákají do Malajsie spoustu čínských imigrantů, kteří tu chtějí vydělat jmění. Problém ale nastává, když gang zvaný Čtyři draci začne terorizovat celou oblast. Dělníci se rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou a strhující akce může začít! (oficiální text distributora)

Recenze (30)

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Kdyby aspoň na ty obaly psali kolik litrů alkoholu potřebuješ pro kvalitní zážitek. _______ Vařit s špatných filmů se dá viz. http://www.csfd.cz/film/29833-scary-movie/ . Nakonec i tu bibli někdo vyblít musel http://www.youtube.com/watch?v=hUJLfsm2lnI (divadlo sklep, bible , cesky). ______ To je ale Film ! Mozek krvácí a nikdo o tom neví, svět se barví do růžova, ale hrom do mě uhoď jestli to je z romantiky , je to zoxidovanou krví. Následuje letargie, pěna z pusy a pak i dutiny lebeční . Libo něco k pití? Podáváme mozkový kvaš. ______ Dabing je velice špatný, ale rozhodně to nemá na retro v polsku http://edubbing.blogspot.com/2007/10/polish-dubbing-no-emotions-attached.html . Naštěstí je dabing tak špatný že se mu dá i zasmát. _______ DOPORUCENE FILMY _______ http://www.csfd.cz/film/203234-turkish-star-wars-the-man-who-saves-the-world-dunyayi-kurtaran-adam/ . _______ Souboje vypadají jako napodobeniny http://www.csfd.cz/film/158337-ongbak/ a http://www.csfd.cz/film/206303-ongbak-2-tom-yum-goong/ (hlavně to poklepání loktem o hlavu). Bylo by mi to fuk, ale jsem odkojený Jackie Chanem http://www.csfd.cz/film/10064-drunken-master-jui-kuen/ . ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Dej primitivny ako vo filmoch od Tonyho Jaa. Bohuzial oproti jeho filmom tu chybaju dychvyrazajuce bitky. Urcita snaha a schopnosti hlavnych protagonistov tu boli. Bohuzial tvorcovia sa rozhodli "vylepsit" bitky roznymi spomalovackami, zrychlovackami, zoomovackami a neskutocne smiesnou pocitacovou krvou takze ani z bitiek divak nic nema. K tomu hra absolutne nehodiaca sa hudba. Len vynimocne sa tu objavi nejaky kaskadersky kusok bez tychto "vylepseni". Bohuzial tych par pripadov ukazuje, ze tu bol zbytocne a nepochopitelne premarneni obrovsky potencial. ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Měla to být přehlídka nejlepších současných čínských mistrů bojového umění. Spíše jde o přehlídku ztracených šancí a času.   Hned v úvodu, jak na vás vybafne jakýsi malajsijský hip-hop, začnete tušit, že je něco špatně. Poté dojde k představovačce všech mistrů bojového umění. A pak teprve začne cosi jako děj - v minulosti, v Malajsii, jsou někteří lidé pouze otroky. A skupinka bijců proti tomu bojuje. Asi. Protože motivace a jednání postav neexistují. Celé je to hodně zmatené a netušíte, kdo je kdo. Střih měl na svědomí epileptik, který během záchvatu zapomněl, co zrovna stříhal předtím. A co neskutečně na..., naštve, je ta hrozná snaha v některých scénách o komiksovou stylizaci (úplně zbytečnou!). V některých = ve všech bojových scénách. K přehlídce různých stylů, kopů a úderů tvůrci filmu přimíchali v počítači komiksové cákance krve barvy krve v Sin City. Dovedete si možná představit, jak směšně to vypadá... A k tomu neustálý a přeřvaný soundtrack, který zní pořád, otravně neustále, bez ohledu na to, co se děje na plátně, rve uši a dus dus dusá v moderních stylech, které v asijském pojetí znějí prostě přehnaně. Inu a disk? Protipirát, na úvod trailery na filmy Nine, Noční rvačka, Dva blbouni v Paříži, Nebezpečný svědek, reklama, a jinak nic.   Publikováno: 20.04.2009 ()

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohý pokus o filmový ekvivalent bojového komiksu skončil jako stupidní soapopera a nudná bojovka. Je hezké, že tvůrci shromáždili mezi představiteli přeborníky bojových umění, ale bohužel si nikdo ze zúčastněných neuvědomil odvěkou pravdu, že reálné bojové umění nedělá dobrou filmovou bojovou scénu. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Nič dobré neveštili komparácie plánov a zámerov tvorcov a výsledku, ktorý z nich zostal. Len nechápem, kam sa podeli tie ospevované márovačky - neviem, ako vy, ale pre mňa nevyužitý potenciál majstrov wu-shu, taichi a ich schopností, ktoré sú zjavné už z krátkych sekvencií, či "predstavovačiek". Ako tak doťahuje záverečný zápas. Ale aj tak to celé vyznelo nejako neurčito, nerozhodne, nemotivovane, nekoncepčne a tak. Uff.. (Ong Bak 2 je v porovnaní ukážkou kontinuitného strihu :P) ()

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv je film natočen v Malajsii, mluví se v něm čínsky. (Terva)
  • Jedná se o historicky první Malajský film žánru bojových umění. (Terva)

Reklama

Reklama