Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

dopitak 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je vidět, jak Renée od dob dob "Deníků" zestárla. Retro svou atmosférou trochu připomíná Pravidla moštárny či Chyť mě, když to dokážeš. Překvapivě malá rola pro Bacona a o to větší pro Logana Lermana i jeho staršího brášku Robbieho, který "nikdy nebude v rodině hlavou rodiny". ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

....."Moje matka vždycky říkala, že by musela být zoufalá, aby jela za její sestrou. Jeli jsme za její sestrou. Takže jsme oficiálně zoufalí..." Výborná Renée Zellweger v roli matky, která pro sobe a své chlapce chce zajistit slušný život bez starostí. A tak systematicky vyhledává potencionální tatínky po celých Spojených státech. A jako správná milující matka své chlapce zbožňuje a jsou u ní na prvním místě. Tady platí jedna zásada: Nikdy se nestav před bránící se matku s pohrabáčem v ruce. Výsledky nebývají hezké:-)) ()

Reklama

mandella 

všechny recenze uživatele

Milý film s občas trošku hořkým podtónem v ději, který táhnou Renée Zellweger a Logan Lerman. Tyhle retro-dobovky mám ráda, zvlášť pokud je tam humor a rozumný příběh. A to tady bylo. Obojí. Akorát postava přemoudřelého krásného teenagera (Lerman) mi moc neseděla, ale hošan to zvládl uhrát na ty svoje kukadla :-)) ()

DR.SZ 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se zdá na první pohled dokonalým, ale za dokonalé se může jen považovat ztvárnění role Ann v podání Renée Zellweger, která svoji rétorikou a celkovým postavením z filmu zvládla udělat slušnou tragikomedii. Tento žánr by mohl snímku prospět více, bohužel několik prvků to kazí. Jako třeba že režisér se snaží, aby hrál titulní roli jaksi jeden syn Ann, což je špatně zvoleno. Navíc ty pokusy Renée zapadnout do okolí jsou přerušovány jejího pubertálního synka až moc, čili nakonec z toho vzešla průměrná komedie! P.S. Proč tvůrci nedali vůbec prostor tomu druhému synovi? Jako by tam nebyl ...52% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Ať už se v našich životech stane cokoli, musíme si udržet určitý standart. Nemějte strach chlapci, najdu vám nového tátu!“..... Píše se rok 1953 a R.Zellweger jako správná emancipovaná dáma, která má své priority, chce otci jejich dvou synů udělit lekci. I kdyby je to mělo stát život! René je skvělá a také příběh, plný uštěpačných poznámek a hledání nového manžela/otce, je zábavný. Strávit 108 minut s rodinou Duvereaux je rozumná záležitost. Myslím, že bych chtěl být součástí onoho šíleného příběhu. A to mi stačí. PŘÍBĚH ***** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama