Reklama

Reklama

Film o filmu Peklo s princeznou

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2009, 25 min

Obsahy(1)

Dokument o tom, jak se natáčela nová komediální filmová pohádka, kde se to hemží pravými i nepravými čerty. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

fleker 

všechny recenze uživatele

mádl jako princ? VOLE! to je jako dyby stallone zaskakoval za libušku šafránkovou v popelce.. znáte tu taneční scénu "..šaty s vlečkou, stříbrem vyšívané.." v tu chvíli by popad Trávu za vohryzek "ALE PRINCEZNA TO NENÍ.." slayovi nabíhaj žíly a zvedá pavla nad hlavu "JASNÝ?!!" ..na závěr ještě zasalutuje "PANE!.." na to vytáhne z punčochy em pé pětku a za zvuku samopalu v tichosti opouští taneční sál a na schodišti ještě ztrácí střevíček (pro ten se samozřejmě vrátí při záchraný misi, ale to až v dalším díle: "Tři oříšky: Do pekla a zpět" , ten se bude točit zhruba po dvaceti letech) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Aspoň, že tam je Terezka ... :) Ne teď vážně. Vcelku sympatický dokument, který jinak pro mě nezajímavý snímek ukazuje ze vtipného pohledu zákulisí, kde je i Mádl docela fajn kluk. To trápení herců byla taková česká variace na Kubrickovy metody... :) ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tuto pohádku chci v brzké době vidět. Je nadějí do budoucna pro české filmy, které v poslední době upadaly. ()

kubin. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že se jedná o jeden z nejlepších filmů o filmu, který na mě dýchnul skvělou atmosférou, byla k vidění krásná místa a já jsem hned dostal chuť se na film Peklo s princeznou podívat. Asi na mě leze jaro, ale po tomhle dokumentu bych chtěl být hercem v pohádkách. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy o pohádce patrně nemohou být nějaké zásadně dobré, už jen proto, že jsem tam ani jednou nezaznamenal, že by filmaři třeba odhalili část triků apod. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Ve Filmu o filmu si člověk udělá představu o tom filmu samotném a můj dojem je, že to bude zase další typická česká pohádka se vším všudy: plno princezen, čertů, království atd. To nemůže někdo vymyslet něco originálního? ()

Véronique 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších "Film o filmu", který jsem kdy viděla. Bylo znát, že tvůrci dokumentu nebyli hosty, ale součástí natáčecího štábu. Ač netrval déle než půl hodiny, v divákovi vyvolal pocit, že i on je součástí celého toho frmolu kolem natáčení pohádky. Zajímavé postřehy, příhody z natáčení a rozhovory s herci - opravdu mi bylo líto, že už je dokument u konce. Hurá do kina! ()

Reklama

Reklama