Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Pivní pong do puntíku splnil mé očekávání. Naivní, předvídatelné a neskutečně tupé - stejně jako většina teenege horny komedií ze zámoří. Pár hodin po zhlédnutí už ani nevím, o čem to pořádně bylo (jestli vůbec o něčem). Je to jen takový soubor scének, z nichž jen tak desetina není vysloveně trapná.. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Přesně to, co byste od toho očekávali. Buchty, chlast, ztřeštěné příhody. Vše ale bohužel v malých nemastných neslaných porcích. Žádná výraznější postava, žádná výraznější scénka. Nicméně na zaplácnutí večera u piva s kámošema poslouží. Pravidla samotného beer pongu si asi budu muset někde vyhledat, protože ve filmu je ohýbali vždy, jak bylo zrovna potřeba. Btw: S původním Road Tripem to má samozřejmě asi tak stejně společného jako poslední díly American Pie s jedničkou. 40% ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo o hodně víc než první díl. Nejspíš to bude tím,že první díl nemá http://en.wikipedia.org/wiki/Beer_pong. BP je hra,která sejme úplně každýho kdo si ji zkusí zahrát. Moje hodnocení není,ale takhle vysoké jen kvůli BP,protože film má taky super fórky,kterých jsou mraky a taky jsou parádně servírovány. Jedna z nejlepších komedií. 100% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Direct to video pokračování jedné z již klasických teenage komedií nepřekvapilo, ale naštěstí ani nezklamalo. Drží se konceptu prvního dílu, má to celkem spád a zůstal aspoň DJ Qualls v roli vypravěče. Ovšem obsazení hlavních rolí se tentokrát moc nevyvedlo a některé scény jsou vyhnané ad absurdum až to bolí. V rámci žánru těžký průměr, který nevytáhne ani zvučné jméno... ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Bída, bída a ještě jednou bída, která parazituje na vcelku slušné jedničce. Proto jsem se taky nakonec přemohl to zapnout a teď toho lituju. Jestli tam někdo viděl něco vtipného, tak jsem zřejmě v ten moment klimbal. Zápletka naivní a nevěrohodná- borec se žene za jednou buchtou, aby jí mohl voklátit, když přitom chodí s jinou prvotřídní kostí. A finálové vyústění? To je tak totálně průhledné, že čiré sklo by mohlo závidět. Jediné co tak zbývá, je očumovat holky. A to už mi dneska nestačí a přijde mi to dost málo. 30 % Oblíbená část- jednou jsem se fakt upřímně zasmál, ale za boha už si nemůžu vzpomenout čemu (což je o to smutnější) ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama