Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Majklkm 

všechny recenze uživatele

Film jako vystřižený podle hollywoodské šablony rádoby komedií. Nejprve se diváka snaží rozesmát ohranými scénkami a vtipy, poté do toho zamotají trochu romantiky, zklamání, aby pak mohli v závěru diváka obměkčit slastným happyendem. Filmové klišé číhají na každém rohu a člověk má pocit, že něco podobného už někde viděl. Ano viděl, protože filmy tohoto typu se v Hollywoodu vyrábějí jak na běžícím pásu. Výsledek je pak vidět. Jednička byla super, dvojka je Béčko. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Přesně to, co byste od toho očekávali. Buchty, chlast, ztřeštěné příhody. Vše ale bohužel v malých nemastných neslaných porcích. Žádná výraznější postava, žádná výraznější scénka. Nicméně na zaplácnutí večera u piva s kámošema poslouží. Pravidla samotného beer pongu si asi budu muset někde vyhledat, protože ve filmu je ohýbali vždy, jak bylo zrovna potřeba. Btw: S původním Road Tripem to má samozřejmě asi tak stejně společného jako poslední díly American Pie s jedničkou. 40% ()

Reklama

LeePriest odpad!

všechny recenze uživatele

Po asi necelé půlhodině co jsem film sledoval se vztyčeným obočím jsem měl sto chutí jej vypnout. Říkal jsem si ale, že špatná první 1/3 filmu nedefinuje kvalitu filmu celkově, takže jsem pokračoval v koukání. Jaká to chyba! Kdybych se byl poslechnul a film hned vypnul, bylo by to nejlepší. Ba ne, kdybych na tenhle odpad nikdy nenarazil, bylo by to nejlepší. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Toho režiséra Rashe by někdo měl zbavit způsobilosti k natáčení filmů. Zprznil prcičky a teď i Road Trip. Zde to sice není až tak příšerné jako u prciček, protože je to více zaměřené na romantickou linku a není zde mnoho vůlgarního a fekálního humoru, ale jde vidět, že tvůrci bez toho neumí pracovat. Takže je z toho docela nudné 90-ti minutová rádoby pokračování téměř kultovního Road Trip. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Osobně mám rád nenáročné komedie, které se odehrávají na cestách. A musím tedy uznat, že tento film nebyl až tak nudný, jak se může na první pohled zdát. Děj totiž obsahuje několik přijemných dobrodružných spestření jako třeba stopařku lupičku nebo skupinku školaček z katolické školy a nabídne několik docela vydařených komických situací. Zkrátka řečeno pořád se něco děje, co posouvá děj dál. Horší už to je se závěrem, kteý mi přišel spíše podprůměrný. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama