Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brendan Young a Darryl Jennings vyráží spolu se skupinou školních přátel na výlet k jezeru Arrowhead. Chtějí tam oslavit narozeniny své kamarádky. Když dorazí na místo, zjistí, že se za nevyjasněných okolností začínají jeden po druhém ztrácet. (LIVINGDEAD)

Recenze (44)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Typický, podprůměrný horor s naprosto typickou zápletkou a i průběhem děje. Partička zmixovaná jako černí a bílí se chovají dost iracionálně, hlavní záporák má chabý motiv a je defakto nesmrtelný. Vše dorovnáno celkem čtyřmi až krutě exploitativními scénkami. Toť vše. Jednou vidět stačilo. 30% ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

V postatě průměrné cosi co by se dalo nazvat kombinací exploitationu, duchařiny a slasheru. Šílenej doktor chytá, zavírá lidi, kterým pak odřezává kusy těl a nakonec zabíjí. Z toho se dalo vytřískat opravdu hodně, sice pár nechutností uvidíme, ale tvůrci se nějak drželi při zemi takže celkově nic moc. Dostat to do ruky Aja to by byli orgie, ale takhle to je jen průměrná podivaná, která kdovijak nenadchne, ale ani neurazí. Místy to mělo docela i atmosféru a tak jsem celkem spokojenej. Na zkrácení dlouhýho večera dobrá volba, za zkouknutí to určitě stojí. ()

Reklama

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak sa rozdelíme. - Ale ja sa tu nechcem potĺkať. - Ale no, pôjde nám to rýchlejšie, čo sa nám môže stáť? - Nehodlám to zisťovať. - No tak ty choď vpravo a ja idem vľavo... Aký iný rozhovor v neznámom lese pri pátraní po stratených kamarátoch by sa v horore tejto kategórie dal čakať? Klišé strieda klišé, vražda vraždu a požičaný motív si podáva ruku s motívom ukradnutým. A keďže väčšina hlavných hrdinov ma pokožku tmavomodrú, nie je núdza ani o hip hopové motívy...A tak sa partia mladých ľudí veselo stráca v lese a do toho sa ako päsť na oko vkráda dievčatko na hojdačke, odriekavajúce riekanku, ako vystrihnuté z filmov s Freddym Kruegerom. A samozrejme musíme k tomu pripočítať neopísateľný český dabing, v ktorom som mal možnosť tento horor sledovať... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost nudný a roztahaný horor. Neboly slasher s nadpřirozenýma prvkama trpý šíleně moc nedostatky, třeba na absenci zajímavého vraha, to proč vraždí, a způsobem jak vraždí je dost smutné. A ani herci hrající oběti na tom nejsou moc dobře, hlavní hrdina je strašně směšnej stejně tak jako jeho kamarádi, navíc postavy jsou tak strašně blbí až to bolí. Nicméně začátek celkem ušel a diváka nalákal ale to je vše. Žádné gore, vraždy jsou off-screen a atmosféra je nulová, a při tom ta chatka vypadala nadějně, bohužel z tohohle moc radost nemám, původně jsem chtěl jít i do dvojky ale raději ne. Zatím. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tady platí 2 naprosto jednuduché rovnice. Černí = hrdinové. Bílí = oběti, hlupáci, vrazi, zabedněnci a slaboši. Navíc, pokud Vám vadí nelogické chování postav v hororech, tak se Chatě smrti obloukem vyhněte, protože tvůrci to dohnali do naprostého absurdna. Dál se tady vykrádají známé horory jako na běžícím pásu: snové sekvence s blonďatou holčičkou v bílém, která zpívá strašidelnou říkanku jako by byly vystřižené z Noční můry v Elm street, hudba zase těžce kopíruje Halloween... A když už jsme u té hudby, nemůžu si pomoct, ale Hip-hop se prostě k hororu absolutně nehodí. Násilné scény jsou tu jen na efekt a naprosto se míjejí účinkem. Normálně bych u scény s trháním zubů nebo nehtů opravdu trpěl, tady mě to z dřímoty neprobudilo. A ještě by mě zajímalo, kterýho blba napadlo tuhle kravinu natáhnout na 100 minut... ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v lalifornském Twin Peaks. (Terva)

Reklama

Reklama