Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Francie Mutants
Trailer

Obsahy(1)

Svět napadl pandemický vir, který mění lidské bytosti na primitivní a krvežíznivé kreatury. Marco a Sonia se pokusí najít řešení z této svízelné situace, avšak Marco je také kontaminován. Začíná se pomalu měnit a Sonia, která s ním čeká dítě, má před sebou dilema. Musí bojovat se Zombie a zároveň proti muži, kterého miluje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je průměr a je to škoda. Prostředí je výborný - zimní Francie, opuštěnej nemocniční komplex, zasněžený lesy - ale naprosto nevyužitý. Chování hlavní "hrdinky" je na facku, první půlka hodně nudná a ani ty akce za moc nestojej. Hlavní zombík je nakonec fajn, dojde na nějaký lehký prasárny (krvavý močení a tak), ale jinak to prostě víc jak na 50% neni. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

I francouzská ultrabrutální vlna se snaží držet krok s érou usainboltovských zombies, ale rezult je stejně negativní jako u drtivé většiny svých předchůdců. Malé plus přesto vidím v tom, že tvůrce nepředhazuje pomocí postav žvásty tak typické pro chacháhorrory zombiologa Romera (ve scéně s infikovaným přítelem v koupelně, jsem tento filozofický swing čekal), ale rube si to jedna krása, obdobně jako jiní francouzští kolegové. Na druhé straně zase v rukou drží kameru pan Parkinson, a tak místy nemáte ducha, co se před objektivem děje a o hudebním podkresu akčních scén se raději ani nezmiňuju, protože tak pokřivený hudební vkus se tak často neslyší... 4/10 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moc dobře naladěný jsem do tohoto filmu nešel, protože se týkal další nákazy a zombíků, které jak už asi víte, nemusím. Znuděně jsem očekával další šablonovitou zápletku, která mi nenabídne nic nového a jen u toho zas zbytečně budu ztrácet čas. No, ale Francouzi to přece jenom neudělali až tak jalové a já se na to dodíval bez přestávky. Prostředí zasněžených hor a lesů rozhodně můžu, navíc mi byla představitelka Sonii sympatická, takže jsem tomu dal šanci. Sice je tu na můj vkus zas až moc „romantiky“, ale naštěstí masky mutantů stáli za to. Dokonce se tu i sem tam objeví náznak zajímavé atmosféry a krve tu bylo taky dost. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Smola. Tento druh filmov má obyčajne veľký potenciál, len v tomto prípade to žiaľ akosi nevyšlo a skvelý námet sa zbytočne premrhal. Snímok sa dá rozdeliť na dve časti: zasneženú, uťahanú nudu pozvoľne sa meniacu na ešte nudnejšiu snahu o vyliečenie očividne beznádejného prípadu a atmosferický, celkom vydarený boj o prežitie. Len škoda, že prvá časť časovo výrazne prevyšuje tú druhú. Jediné čo ešte ako tak vyniklo boli skvelé masky, tie sa podarili. Celkový dojem teda vyznieva do slabšieho priemeru. 55/100 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mutants bych rozdělil na 2 půly jedna je o proměně milované člověka v mutanta a druhá je o záchraně přeživších. Bohužel obě poloviny jsou strašně nevyrovnané a nudí (což u Francouzů mrzí). Námět není špatný ale selhává děj. Jediné co potěší je brutalita a docela i dobrý masakr na konci ale to vidím už v skoro každém hororu za to hvězdu nedám. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru 31. 5. 2009 na Filmovém festivalu Gérardmer ve Francii. (Terva)
  • V čase 14-15 minúta sa palivová ručička zobrazujúca stav nádrže mení z plnej na prázdnu. (zuzulatomas)

Reklama

Reklama