Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Francie Mutants
Trailer

Obsahy(1)

Svět napadl pandemický vir, který mění lidské bytosti na primitivní a krvežíznivé kreatury. Marco a Sonia se pokusí najít řešení z této svízelné situace, avšak Marco je také kontaminován. Začíná se pomalu měnit a Sonia, která s ním čeká dítě, má před sebou dilema. Musí bojovat se Zombie a zároveň proti muži, kterého miluje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé prípady sa obvajili začiatkom leta. Už mesiace ničí neznámy vírus celú ľudskú populáciu. Vírus ktorý mení infikovaných ľudí na agresívne, nesvojprávne, krvilačné kreatúry. Tým čo prežili ostáva jediná možnosť. Musia sa spojiť s vojenskou základňou Noe. Nič originálne. Francúzska variácia na opozeranú tému zombie virus. Je to nuda. Nízky rozpočet, roztrasená kamera, nevýrazný soundtrack, hnusná herečka s bradavicou na hube... film "Nemrtví" sa mi vôbec nepáčil. Francúzi ma tento krát sklamali. * ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce jasná prohra. Špatný scénář, nudní herci, zoufale pojatá akce ještě hůře natočená. Vlastně nevím za co hvězdu..možná za odvážný pokus začlenit do zoombie filmu romantiku. Škoda, bylo cítit, že to režisér myslel dobře, ale výsledek je na způsob zmařené šance o jakési francouzské ozvláštění komerčního tématu. Přesně to se ale nekonalo.20% ()

Reklama

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mám z tohohle filmu rozporuplné pocity ... velice vkusně vybrané prostředí, slušná kamera i dobrá zvuková kulisa navozující správnou atmosféru, ta je následně zabita pro mě nepochopitelným někdy až tupým chováním některých postav, no pár okatých chyb je tu taky a ten konec se taky dal vymyslet trošku líp než tímhle otřepaným klišé ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Příspěvek k postapokalyptické zombie kinematografii na francouzský nízkorozpočtový způsob. Začátek filmu mě nijak nenadchl, naopak - herci mi nepřišli příliš sympatičtí (především negroidní vojanda s gorilím xichtem) (SPOILER: díky bohům ne nadlouho), scény působily poloamatérsky a ruční kamera už nemohla být o mnoho horší. Poté, co se ústřední dvojice nakvartýruje do jakéhosi opuštěného obřího betonového alpského střediska (vězeňské sanatorium pro obzvlášť nebezpečné choromyslné? nestvůrný hotel pro maniodepresivní masochisty?), se rozehraje celkem pohledné komorní a psychologizující zombie drama, zpestřené mnoha příjemně nechutnými výjevy. Ale bohužel konec je naprosto průměrný, nenápaditý, plný klišé, no a ke kameře se radši ani nechci více vyjadřovat, protože bych jinak nemohl dát ani to průměrné hodnocení. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mutants bych rozdělil na 2 půly jedna je o proměně milované člověka v mutanta a druhá je o záchraně přeživších. Bohužel obě poloviny jsou strašně nevyrovnané a nudí (což u Francouzů mrzí). Námět není špatný ale selhává děj. Jediné co potěší je brutalita a docela i dobrý masakr na konci ale to vidím už v skoro každém hororu za to hvězdu nedám. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V čase 14-15 minúta sa palivová ručička zobrazujúca stav nádrže mení z plnej na prázdnu. (zuzulatomas)
  • Film měl premiéru 31. 5. 2009 na Filmovém festivalu Gérardmer ve Francii. (Terva)

Reklama

Reklama