Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalému trénerovi bola daná šanca na návrat tým, že bol požiadaný rozbehnúť a trénovať dievčenský basketbalový tím na miestnej strednej škole. (Ba-nny)

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Basketbalové, dívčí, vtipné, veselé, odlehčené, trochu dramatu, pohodové. Tyhle filmy mám ráda, člověk se u nich pozitivně nabudí, většinou končí dobře a ještě je to o sportu, kterému rozumím. Sice z herců basket asi nikdo předtím moc nehrál, ale o to tam asi stejně ani moc nešlo. Líbilo se mi, že se kromě basketbalu řešil i trenérům soukromý život a problémy s dcerou a chlastem, příjemná vsuvka. Prostě pohoda film. ..jak já bych si šla zahrát.. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell, sportovní film, americká produkce - dvě možnosti ze tří by měly být pojistkou mojí spokojenosti, za předpokladu, že budou použita jen nezbytně nutná klišé, vázající se k tématu, což bylo splněno, i tak se však nejedná o snímek, který by mně podruhé nesměl ujít a v podstatě byl natočen skoro zbytečně... ()

Reklama

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Jsem děsně neobjektivní, ale vidím to takhle: už jenom ta možnost vidět Emmu Roberts hopsat po hřišti v basketbalovém úboru = ach, to pro mě bylo jako kdyby se ten nejtajnější sen stal skutečností. Jak já miluju sportovně založené holky. Jasně, příběh byl fajn atd., ale půvabná Emma jednoznačně převálcovala všechno ostatní a jsem si jist, že si za půl roku z tohoto snímku na nic jiného než ji pamatovat nebudu. Sportu zdar! :) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Rockwell tyhle role umí zahrát. Problémový chlapík se sklonem k chlastu po rozpadu manželství, hledá pevný bod, nachází ho zcela nečekaně v trénování družstva basketbalistek. A tak "snad" překonává těžké období hledání nového smylu života, najde cestu ke své dceři atd. Milý a vtipný film, ovšem taky i životní drama. 75% ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

The Winning Season je další z mnoha klasických středoškolských snímků se sportovní tématikou. V osobním i profesním životě vyhaslý v alkoholu, vzteku a sebelítosti se utápějící lúzr dostane novou šanci. Šanci, kterou se značným cynismem a opovržením přijme, není sice nic bezvýznamnějšího než trénovat dívčí sportovní tým, ale pořád to není tak ponižují jako pomocná práce umývače nádobí, že? :) Film po celou stopáž jede v zaběhnutých klišé sportovních filmů, nechybí zde i lásky, krize sexuální identity, rozvody, alkohol a bla bla bla. Ale film má jednu obrovskou výhodu, pokud vás baví pohled na Emičku a Můru (Emma Roberts a Rooney Mara - mladé hvězdy poslední doby a budoucí velké hvězdy) tak zde si jich poskakujících po palubovce užijete do sytosti. Dále musím pochválit ne úplně klasické zakončení, na Americký snímek, čekal bych smrdutý patos a ono ne. A hlavně Sama Rockwella, jehož pohoda a hlášky vedou celý film, zde jedna výběrová při dialogu s Rooney u níž jsem se málem potrhal smíchy a je krásně pravdivá. "What's your type?" - " I like big tits and an onion butt." - "What's an onion butt?" - "It's an ass that brings tears to your eyes." Přes velmi průměrnou vizuální stánku bylo vidět, že herci si to prostě užívali. Příjemná nenáročná podívaná a lepší tři. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama