Reklama

Reklama

Divnej týpek

  • USA Gentlemen Broncos (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Probuďte svou mužnost, popadněte popcornové kuličky a připravte se na salvy smíchu s Divným týpkem! Režisér filmu Boží zápasník (Jared Hess) a jedna z hvězd seriálu HBO Flight of the Conchords (Jemaine Clement) spojili své síly, aby natočili příběh Benjamina Purvise (Michael Angarano), sympatického samotáře, jehož dosavadní život se převrací naruby poté, co mu namyšlený autor románů fantasy na festivalu spisovatelů ukradne příběh. Ve vedlejších rolích této “legrační a svérázné komedie” (People) se představují Jennifer Coolidge (Prci, prci, prcičky) a Mike White (Škola ro(c)ku). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (93)

AnnaMae 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení. Tohle není jen sbírka scének a hlášek nalepených na uměle vytvořený jakože-děj, aby je bylo na čem promítat, jak mi často komedie připadají. Má opravdový nápad, dokonce i s nějakýma myšlenkama, je originální a ulítlá. Jo, je divná :-) Takhle nějak by možná vypadaly filmy Wese Andersona, kdyby je točil třeba se Stuartem z Big Bang Theory. Jsou tam totiž podobně divný postavy, hledající svý místo na světě a snažící se jít za svými sny. (I když, kdo je divnej? Nejsou právě tohle normální lidi?) A celý to má takovej zvláštní fantaskní nádech, jen to nemá ten kouzelnej, hezky barevnej, ale spíš nerdovskej vzhled. ***-**** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už jsem se tak nějak sžil se skutečností, že komedie tady tradičně dostává brutálním způsobem na frak. Proto by mě také zajímalo, co si ti, kteří na film koukali, představovali od filmu, který se jmenuje Divnej týpek. A to je prosím ještě právě on jedinej v tom filmu, kterej se řadí mezi ty normální. Pokud si chcete odpočinout, absolutně vypnout, určitě neváhejte. Komedie je to sice brutální, ale nemůžu říct, že ne nevtipná. Šíleně bláznivá, ujetá, ale vůbec bych o ní neřekl, že je například trapná. Prostě je jiná a takových filmů si v dnešní době cením ještě víc. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podivna komedia, ktora ma vobec nebavila. Skor ma donutila ju nenavidiet, ako ju zvelebovat do nebies. Podla mna musel byt reziser absolutne zhuleny, ked vytvoril nieco taketo cudne do sveta. Chaos pribeh, kde sa to toci okolo amaterskeho spisovatela, ktoremu jeho knihu ukradol profesionalny spisovatel mi skoro nic nepovedalo. To vsetko sa este prelina s pribehom z tej knihy, ktora urcite bola velka sracka, lebo take absurdnosti, ake sa tam odohravali boli trapne a nudne. Priklad spomeniem tie lietajuce jelene na ktorych boli upevnene rakety a gulomety. Hlavny hrdina z knihy Bronco jedneho z nich zastavil obrovskym, ruzovym gejzirom z ust, ktora bola akoze grcka vysplechnuta na ozbrojeneho jelena. Najviac mi tam liezli na nervy tie postavy z knihy, ktore si pytali rovno nakopat do riti a hlavne ten stary debil s ruzovym oblecenym. Ta kniha mala uspech, ani neviem preco, ved to bol jasny brak pre ktory je aj smetny kos moc dobry. Pre mna je tato komedia hlboke sklamanie, ktore ma skoro vobec nezabavilo. Bol to skor taky chaby pokus o komediu, ktora nie a nie cloveka zabavit. ()

Ravenous 

všechny recenze uživatele

Wow, tak to byl parádní úlet. Myslím, že mám novou filmovou lásku. Filmek jsem si pro jistotu asi za deset hodin pustila ještě jednou. Eee, nejsem úchyl, vlastně asi jsem, ale to je nepodstatné. Potřebovala jsem se jen ujistit, že to co jsem viděla bylo opravdu skutečné. Hehee, a bylo. I napodruhé jsem se smála na celé kolo, jak naprostý idiot. Jared Hess je geniální magor a já před ním smekám. Film nemá jediné hluché místo, postavy jsou mistrovsky napsané i zahrané a věřím, že i herci si své role nadmíru užívali. Každá scéna je promyšlená do největších detailů a jako velký bonus k tomu hrají staré, většinou rockové pecky v čele s Black Sabbath a jejich Paranoid. Co dodat...tuhle úchylnou pakárnu rozhodně doporučuji ke zhlédnutí. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Tak to byl teda úlet, plný trapností a nevkusu, ale až tak, že jsem se nakonec nemohla od obrazovky vůbec odtrhnout a nevěřícně zírala, až se to zlomilo a nakonec jsem se jen smála. Výborná hudba a zajímaví herci, kdy Jemaine Clement je pro mě takový malý objev,protože herců, kteří se podobají Benicciovi del Torovi není moc a proto si ho budu velmi dobře pamatovat. ()

Galerie (10)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama