Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašné překvapení. Příběh mladého muže, který si ve měste snů žije ten svůj. Jenže každý sen musí jednou skončit. Povrchní videoklipová stylizace je zcela na místě, koresponduje s životy postav a jakožto rámec objímající celý film je pradaoxně i vězením, z něhož se charakterům nedaří uniknout. Ashton Kutcher po Buttefly effectu opět dokazuje, že charakterní herectví mu nedělá nejmenší problém, ostatní slečny jsou taktéž velice schopné, ale především se rády svlékají, co si budem povídat :) především Anne Heche za to má body nahoru... Závěrečná metafota s žábou a myškou je geniální... ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

V první řadě sem už dloho neviděl film, ve kterém by bylo tolik sexu během půl hodiny (snad kromě porna). Herecké obsazení bylo vzhledem k postavám zvoleno velice slušně, hodně mě překvapil hudební podkres, který se mi velice zamlouval. Kdo čekal romanťák s happyendem, tak se ho dočká tak na půl. Nicméně konečně něco, co vybočilo z klasických kolejí. Bohužel byl ale příběh místy až trochu monotématický, což ho docela sráželo. Možná i proto pouze průměr. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Ano, Kutcher je po celou dobu buď toporný, nebo ztopořený, ale ono to nevadí - filmu to nijak neubližuje. Samec je nenáročnou, povrchní, ale i povedenou sondou do světa dlouhodobých mužských VIP šlapek, že by i Deuce Bigalow záviděl. Pokus o katarzi tady je, kýčovité rozuzlení naopak nikoli, takže vlastně film ani nemá čím urazit - snad jen ve chvíli, kdy se Kutcher pokouší brečet po telefonu mámě, to by zasloužilo vystřihnout... Tři a půl. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Takže tady máme Ashtona Kutchera, hollywoodský krasavec známý svojí průměrnou filmografií. Pro mnohé další béčko, pro mě sakramentsky zábavný film. Tenhle metrosexuální "kšanďák", oslňující ženy úsměvem a růžovým tričkem mi prostě sedl, jak prdel na mísu. Film je sám o sobě bez děje, celý snímek se dá vyjádřit pár slovy. Prcání, předvádění kamasutry, nic nedělání, šála kolem krku, ale je to zatraceně zábavné. Ashton je přesně ten typ člověka, kterému tohle prostě sedí. Vše je uvěřitelné, přisprostlé a na nic si nehrající a mě to v ty tři ráno děsně bavilo. 90% 26.12. 2009 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kutcher hraje kurvu v kšandách, co první půli klátí pro zábavu i kopání zlata a v té druhé trpí, protože mu dívčina podobného smýšlení láme srdce. Škoda, byl bych radši, kdyby ho zlomila kapavka.. Co může být horšího, než povrchní film o povrchních lidech? Snad jen Ashton herec, snad jen ten.. Když měl při závěrečném vyznání slzy v očích, chtěl jsem vrhnout všechny vanilkové rohlíčky, co jsem od Vánoc pozřel. A přitom kdyby vkládal svých dvacet centimetrů do úst kamarádovy ropuchy, dojde k ukojení a nemusí se trápit city - i za cenu, že mu ten přerostlý skokan nebude kupovat svetříky od Hermese.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Anne Heche za svůj výkon ve filmu inkasovala 65 000 amerických dolarů. (newpage)
  • Film se do distribuce dostal pod různými názvy. V Dánsku, Švédsku, Norsku a Finsku jako "L.A. Gigolo", ve Francii, Německu, Itálii a Nizozemsku jako "Toy Boy", ve Španělsku a Portugalsku jako "American Playboy" a v Jižní Koreji jako "S-Lover". (Hroozley)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

Reklama

Reklama