Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak občas někdo ohrnuje nos jenom proto, že mu připadá, že by tak měl činit. Tohle je přesně ten případ. Za poslední rok jsem viděl tolik filmů, o kterých lze s čistým svědomím prohlásit, že byly mnohem horší než Spread... Nemíním se "pana Moorea" jakkoliv zastávat, o jeho neherectví netřeba polemizovat, Anne Heche taky dvakrát nemusím (i když dlouhé vlasy jí přidaly asi dvě stě procent na atraktivitě), a jediná zajímavá se tak jeví Ruska Margarita Levieva (i když ve filmu je hezkých žen dostatek). Samec je však více než pokusem o herecký koncert poměrně trefnou sondou do života pohledných mužů bez servítek k ženám. Mám důvod se domnívat, že takhle to totiž opravdu někdy chodí, i když jak jsme z filmů uvyklí, občas je nutno trochu scénáristicky nadsadit (vždyť život je tak nudný, když je zfilmován bez přikrašlování..). Pokud se chcete dozvědět, jaký film opravdu je, přečtěte si komentář paní režisérky (AngelAngie), já s ním naprosto souhlasím. Eroticky odvážné, nikterak však urážející, to samé lze říci i o soundtracku (John Swihart). ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na to v domnění, že uvidím klasickou romantickou komedii, kdy se velký děvkař náhle zamiluje do chudé servírky, začne být věrný a oba budou šťastní až do smrti. Proto mě zápletka mile překvapila a ještě více to, že happyend se na závěr nekonal. Pobavilo, potěšilo a to ačkoli jsem si první půl hodinu myslela, že jsem šla omylem na nějaké porno. :-) Celkový dojem ale hodně fajn! :-) ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem chuť na pohodovou romantickou komedii a po shlédnutí traileru k tomuto filmu jsem si řekl : tak tohle bude to pravé . No a ono nebylo ! Ono je to totiž erotické drama ! A. Kutchera jako herce mám rád , ale tady byl fakt na pěst . Nemyslím jeho herecký výkon , ale to jak se chová jeho postava ve filmu . Určitě k tomu přispěl i hodně špatně zvolený dabing , který se k němu vůbec nehodil . Příště bych si to radči pustil v originálním znění . Na druhou stranu , film je to natočený dobře . Herecký výkony jsou slušný , dialogy dobře napsaný , lokalita také stojí za to . Jako správné drama , to má i špatný konec , což je u tohoto filmu docela plus , protože aspoň je to reálné a nespadne to do filmového kýče . ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vypadá, tak jsem jeden z mála, komu se ten film opravdu líbil. Ve filmu hrají prim 3 postavy: Ashton Kutcher, Margarita Levieva a Anne Heche. Je vidět, že ač se snažíte jak chcete, nikdy to nemusí vyjít tak jak vy chcete. Nikki. Je zde vidět jeho proměna. Od ''děvkaře'', který nezná lásku, až po kluka, který se bezhlavě zamiluje do dívky, která měla být pouze na jednu noc. čím víc ho odmítala, tím víc ho to k ní táhlo. Ale mě se tedy nejvíce líbila Anne Heche, která je opravdu nádherná. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ľahká komédia ako tvrdí distribútor??? Ak áno, tak trpká komédia... a ľahká len zdanlivo, na prvý povrchný pohľad... "To fuck or to be fucked up", tak to niekedy v živote chodí (nemyslím to samozrejme "doslova":). Ok, nie je to brilantná dráma, nemá brilantných hercov, ani brilantný scenár, režisér nie je nový režisérsky guru, ten film zapadne...Ale páčilo sa mi to...a veľmi! Vôbec nie nahotou (ktorá tu nebola prvoplánová, nech si kto hovorí čo chce!), ale svojou jednoduchosťou, priamočiarosťou a istým mixom naivity a inteligencie...Páčil sa mi nápad, prevedenie, myšlienka..až po tú záverečnú žabu! Veľmi príjemné a nečakané prekvapenie... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

Reklama

Reklama