Reklama

Reklama

300: Vzestup říše

  • USA 300: Rise of an Empire (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série „300", se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Themistokles čelí masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

philip.j.fry

Mě je úplně jedno jak se chová, je to jeho věc, jeho život.. Já si ho moc nevšímám, spíše mi příde líto těch ubožáků, co mu píšou.. :)

philip.j.fry

philip.j.fry (hodnocení, recenze)

Hem.m

Nebyl vždycky takový.Na začátku jeho éry na CSFD to byl vcelku normální uživatel,jenomže pak napsal pár komentářů svojím stylem jak je píše dodnes,okomentoval svým stylem pár diskusí a rázem mu začaly naskakovat body,návštěvnost se zvyšovala a zvyšovala a sláva mu stoupla do hlavy.A proto se tak chová.

na příspěvěk reagoval Hem.m

Uživatel philip.j.fry smazal svůj příspěvek.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Falconica

Neřekl jsem, že Verbal je blbý, náhodou je to velmi inteligentní tvor, ale nelíbí se mi jeho způsob vyjadřování a i chování, někdy sice má trefné/vtipné komentáře, ale já většinou narazil na ty druhé.. 

na příspěvěk reagoval philip.j.fry, ywo666, Saraph

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Hem.m

verbal aspoň píše hodně trefný postřehy, přestože s přehnaným slovníkem:-) neni blbej, jenom má komplex. Jedno mu musim uznat, nesměje se vlastním vtipům.

na příspěvěk reagoval Hem.m

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Uz to azcina smrdet jako podleni tri Residenti, coz v poslednich okouscich zacina pripominat zamobie horor od DOlve Gabana :DDD to je podobnej perverzni designovej fetisismus jako Immmortals :DDD

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

duckman

Až to uvidí Snyder ? Hochu zjisti si fakta. Snyder na celej film dohlíží z pozice producenta. A podílel se na scénáři.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Tak Eva Green s dvema meci a ten vyteplenej a vyrysovanej gaylord mi uplne staci, jak tohle mohlis verit cloveku co ma za sebou jen SMART PEOPLE - asi prumernou romantickou komedii, to snad ne? Ocekavam, ze si to ty dve sufrazetky nakonci rozdaj o alfa asmici v souboji, ejdna bude mit teda ty dva mece a druhy sekeru a kopi :DDD Ale Eva je namalovana opravdu dobre, jako vyzazista ji davam 4 z 5 :DDD Az tohle dilko uvidi Snyder tak zacne srat karbanatky :DDD dale ocekavam, ze vsichni bojovnici bdou plne!!! seznani s kung-fu, to budou souboje uz se moc tesim.

na příspěvěk reagoval Hem.m, Falconica, Žralok

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Saraph

Všichni víme, že jsi myslel mocný :).. Vidíš já to četl přesně tak jak jsi to myslel, jsem si všiml chyby až teď, ti vidím do duše, takže jsem to četl správně i za tebe :)

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Hem.m

Vůbec ne! :D Tak se sám podívej, co jsem napsal za blábol a rozmysli, jestli bys byl radši "mocký" nebo mocný. ;)

na příspěvěk reagoval Hem.m

Související novinky

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

02.06.2024

Když to s originalitou nevyšlo, je potřeba se vrátit k osvědčeným postupům. Právě tak asi přemýšlí Zack Snyder (Armáda mrtvých), který se po nepříliš vřele přijatých dvou dílech své vysněné sci-fi… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

Reklama

Reklama