Reklama

Reklama

Habitaciones para turistas

  • USA Rooms for Tourists
všechny plakáty

Recenze (8)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hrůza! Právě jsem zhlédl opravdu špatný FILM! Tenhle film není strašidelný, tohle je VTIP! Spousta Fake scén, dokonce i ty brutální,Pomalé Tempo! Film je černobílý! Odehrává se často ve tmě, takže nic nejde vidět! Rozpočet pouhých 3000 dolarů !!! Nemohu uvěřit, že režisér jako Bogliano natočil tak Hrozný film! Držte se od toho filmu co nejdále! Ten film je ztracený produkt ze zvířecího,trávicího traktu vyloučený skrz Anál! Hvězda za Režiséra a druhá hvězda za vraha s ponožkou na xichtě !!! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Adrián García Bogliano (No Moriré Sola 2009 ) představuje svůj první počin. Jedná se o černobílý příběh party dívek (tradičně ...), která se ubytuje v jednom penzionku v malém městečku. V noci zde začne pobíhat vrahoun s ponožkou na hlavě a všude jsou rozsázené pasti. Holky padaj jak jabka po dešti v detailně zpracovaných gore-efektech a komu ve výše zmíněném snímku chyběly snad emoce dívek, zde si jich užije až až... Vřískání, pobíhání po baráka, snaha najít nějaký východ atd. Dobrý je závěr, který je docela úsměvný a divák se dozví i proč to všechno se dělo. Je to trochu utahané, hodně brutální, ale jedná se spíše o řezničinu, žádné explicitní násilí, mučení a sexuální násil se v tomto snímku zatím neobjevilo. Každopádně pro okrajové publikum dobré, pro zbytek zřejmě brak ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Filmový debut argentinského šílence A. G. Bogliana. V tomhle černobílém slasheru nechává uvěznit pětici dívek kdesi na venkově v malém penzionu, co vlastní podivný párek bratrů. Ti se rozhodnou se svou návštěvou pohrát tak, jak subžánr káže. Snímek se tedy tentokrát obejde bez mučení a sexuálního násilí, nahrazuje to však (na poměry nízkorozpočťáku) solidním gore. Krom toho je tu hodně hodně tmy, zvláštní rušivé hudby a ženského vřískaní a paniky. Ruce pryč pro ty, kteří čekají vyzrálý počin ve stylu autorova pozdějšího exploiteru Sudor Frío, to je trochu jiná třída. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Poté co jsem zhlédl Boglianův ultradrsný snímek No morire sola (2008), byl jsem zvědaví na jeho předchozí filmy. A tak jsem si vybral Rooms for Tourists, který (je černobílí) vypráví a partě dívek, které ujede vlak a uvízne ve vesnici plné náboženských pošuků. Ubytuje se v domě dvou rovněž né příliš duševně vyzrálých bratrů a noc plná hrůzy může začít. I tento snímek, podobně jako pozdější No morire sola, se vyznačuje táhlým tempem vyprávění, kdy celou první půlku filmu čekáte, kdy se začne něco dít a druhou půlku filmu si přejete, aby se to dít přestalo. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Boglianov prvy pocin a je to viditelne,cierno-biely film o vrahovi s ponozkou na hlave,ktory zabija mlade baby a tie kricia ako dzignute,hrozne mi to liezlo na nervy,az na obcasne gore,ktore celkom uslo je to hroza a des...:-) ()

muti 

všechny recenze uživatele

tak davam rozhodujuci hlas filmu ktory sa tymto dostava na hranicu 70% :) s tym ze treba prizmurit oko za to ze je to prvotina. ciernobiely horor by som veru netocil a typkovi by som dal trochu lepsi zabijacky vohoz. keby je to farebne tak by sa dali spravit clekom psychoticke zabery ako napr vo filme Kolobos (hlavne ked jedna dievcina ma trochu psychicku nepohodu pocas filmu) chybali snad etse aj nejake tie topless sceny :3 davam plus za tajne chodby v dome, plus za posnednu polhodinu, ktora zachranila film pred troma * kedze z tohto zanru mam uz nieco napozerane tak som sa v rozuzlovani aj trochu trafil co ma aj potesilo ked som si mohol povedat, aha tak toto som cakal :) ()

Reklama

Reklama