Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úplná žumpa to není, ale moc neschází. Stan Helsing je z 95% neskutečně trapný film, který by si rád utahoval z hororů s nejznámějšími vrahouny (Freddy, Mike, Pinehead, Leatherface a spol.) v hlavních rolích. Moc mu to ale nejde. Nejvtipnější momenty má na svědomí Leslie Nielsen, ale ani on není nijak třeskutě fórovitý (spíš je člověk rád za to, že ho vidí), pak se tu najde pár dalších momentek jako Freddyho multifunkční rukavice, karaoke a s přivřenýma očima i závěrečná scéna. Stan Helsing je lepší než Scary Movie (první dva), ale třeba na takového Suprhrdinu (když zůstaneme u parodií z poslední doby) nemá. ()

prezyvka 

všechny recenze uživatele

Úplná kravina, ale je to paródia a našli sa tam nejaké chvíľky, ktoré celkom stáli za to. Podľa mňa je už dnes veľmi náročné natočiť dobrú paródiu, myslím, že Leslie Nielsen v Bláznivej strele a Charlie Sheen v Horúcich strelách nastavili laťku príliš vysoko, a myslím, že to len tak ľahko nikto neprekoná ... :) ()

Reklama

CjKukis odpad!

všechny recenze uživatele

Pozoruju, že poslední dobou už tvůrci zrácejí absolutně jakokýkoliv zábrany, protože kdyby měli alespoň drobek soucitu, v životě by nenatočili takovouhle sračku! Nenašel sem jedinou vtipnou scénu a fakt nepochopil co tam dělal Barak Obama. Tohle sem dokoukal jen z principu že když už něcvo zapnu tak to dokoukám. Film k zblití, prosím!!!! Už netočte nic podobnýho. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že dam ještě někdy parodii tak vysoký hodnocení. Protože jejich kvalita je poslední dobou silně odpadová, ale tady se za to nestydim. Film má příběh a neni jen slepencem fekálních trapnejch vtipů. Občas se sice najde něco, co s tim hraničí, ale i když neni tenhle film vrcholem žánru jako Třeba Žhavý výstřely, dá se celkem snesitelně snést. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nesympatickejšieho herca obsadeného ako hlavnú postavu do komédie som ešte nevidel. Celkovo je celý príbeh trápny ešte aj na paródiu, scény ktoré majú byť vtipné či kostými, ktoré majú byť paródiou na horové postavy sú tiež zlé, scény okopírované z iných filmov tohto žánru. Možno si poviete prečo to nehodnotím ako odpad. Dôvody sú dva, preto dve hviezdičky. Prvá, karaoke vystúpenia, či už Cashov Ring of Fire alebo Y.M.C.A verzia monštier S.T.A.N boli výborné. A druhá, za Stanovo tričko na konci príbehu. Či si ho dál sám Steve Howey alebo ho navrhol niekto iný, to nie je podstatné. Druhý bod za Mazaciu hlavu. Inak je to asi tak vtipné ako dvetisícôsmy príspevok o kebaboch na jednej facebookovej stránke pár ľudských trosiek zo Slovenska, ktorí si o sebe myslia že sú nad vecou. A svoje nízke IQ a ego si pri pozretí určite ukojil aj Ruda z Ostravy pri pohľade na miništranta... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama