Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Recenze (153)

plakát

Svět podle Daliborka (2017) 

Jednu hvězdu i přes to všechno musím dát. Protože to chtělo sakra hodně odvahy, ukázat se celému národu jako banda nemyslících, absolutně vymletých hovad.

plakát

Žraločí tornádo 4 (2016) (TV film) 

Žraločí defibrilátor? Jako vážně? Mega nářez:-D dlouho sem se takhle od srdce a splacem v očích nezasmal

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

I just love comixs. Jen maličká škoda toho začátku,jež se vleče jako žvýkačka na podrážce,ale zbytek to všechno prostě dohnal.

plakát

Doom (2005) 

Celkové příjjemná podivaná,dokonce sem se až podivil nad tou podobností s hrou,což se nestavá až tak často,nicméně prostě nebýt toho pitomýho souboje na konci, byli by to 4 hvězdy,jenže tohle mě vážně na***lo.

plakát

Brouk (2006) 

Vcelku originální nápad na příběh,bohužel končí na celkovém dojmu,tak hrozně moc utahanej film je prosě nuda,až na pár těch zajímavejch scén ke konci filmu,toť vše.Nezapůsobilo,bohužel.

plakát

Stahovák (2009) (pořad) odpad!

Duo Bimbos opět předvádějí svou jednoduchost.

plakát

S Italem v kuchyni (2009) (pořad) 

Hvězdy jenom a jenom fakt za ty luxusní kusy žvance co nám ten trotlík ukazuje.

plakát

Grindhouse: Don't (2007) 

Ach jo proč jen se místo třeba auto zabijáka nevěnovali raději tomhule?

plakát

Predátoři (2010) 

Jednou jsem s kamarádem takhle vydal do restaurace "Cinestar" na pořádný steak ala predátor. Po chvíli čekání mi místní šéfkuchaři konečně naservírovali můj hlavní chod, já celý nenasytný jsem se do něho pustil. Ovšem došlo k velkéu zděšení. Můj steak nebyl krvavý ale uplně oschlý a navíc ani neměl tu hmotnost co jsem si obědnal, maso nebylo ani okořeněné, prakticky bez chuti, ještě k tomu půlka byla spálená do černa. Jako oblohu jsem dostal jen samou zelenou zeleninu. Nedonesli ani žádný dresing a těch 9 hranolek (přípomínajících tváře filmových hvězd) mě teda vubec neoslnily, ty nejlepší (Danny Trajo a Laurence Fishburne) jsem spolikal během několika minut a pak už na mě nečekalo nic co bych si dal. Jak hladový jsem přišel, tak jsem i odešel.