Reklama

Reklama

Sue Thomas: Agentka FBI

(seriál)
  • Kanada Sue Thomas: F.B.Eye (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Kanada / USA, (2002–2005), 41 h 36 min (Minutáž: 43–88 min)

Kamera:

Yuri Yakubiw

Hrají:

Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Ted Atherton, Enuka Okuma, Polly Shannon, Kathy Maloney, Amy Price-Francis, Andrew Jackson, Roman Podhora (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(56)

Obsahy(1)

Sue Thomas je od malička hluchá. Přesto (a právě proto) se stala agentkou FBI. Při plnění náročných úkolů jí kromě lidských kolegů pomáhá dlouhosrstý retrívr Levi [Lívaj]. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

plsek45 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál má své osobité kouzlo kterým si mě získal. V celém seriálu se drží perfektně propracovaná dějová linka ve které je nádherně vidět příchod Sue do nové práce a nového města, její zabydlování a postupné seznamování se svým novým týmem do kterého se dostane jen díky schodě nepatrných náhod a jejímu následnému úsilí. Snad jediný seriál co znám ve kterém se podíváte i do světa neslyšících což je velké plus seriálu a jeho základní stavební kámen. V každém dílu se řeší jeden případ a k němu se postupně rozvíjí i základní děj. To vše je zpestřené ještě vztahem mezi Sue a Jackem kteří by spolu moc chtěli být ale nemůžou Nevím co dál říct ale můžu každému doporučit ;) ()

hribisko odpad!

všechny recenze uživatele

Ideologická bible pro všechny řádné a uvědomělé občany, kteří mají dost chorobného zasírání jejich milovaných Států nejrůznějšími živly (v podobě vymaštěných térů a kmetských nácků), s hrdiny tak strašně lidskými, empatickými a obětavými, až je mi z nich na blití a dostávám zimnici. Pche, takovýma sérošema se teď v Americe cvičí novodobí inkvizitoři v klidu obýváku. ŘÁDNÉ KUREVSTVO!!! ()

Reklama

ferika 

všechny recenze uživatele

Hm - ak je to pravda, ze herecka v titulnej ulohe je naozaj hlucha (ked nepouzije nacuvaci pristroj), tak klobuk dole! Je to sympaticka baba, tak jej dam hviezdicku. Aj zato, ze je dost pozeratelne sympaticka :) Druhu dostane Yannick Bisson, ciastocne aj za jeho distingvovany styl, ako ho predviedol aj v "Murdochovi". V tejto ukricanej dobe (vrieskaju reklamy, vrieskaju moderatori, hulaka tu kde-kto, fuj tieto prejavy americkej inteligencie mi idu na nervy) je to sympaticke. Psik dostane tretiu hviezdicku. Mam v opatere podobne zlaticko, tak si nemozem pomoct. No a celkovy dojem - to je dalsia hviezdicka - pravidelne vidim aj vacsie dementy z americkej produkcie, tak preco nie! A pro pos - tiez ma trochu srdi, ze teroristi su vacsinou moslimovia. Amici by sa mali lepsie pozerat do zrkadla, ale ine som chcel povedat - drahi slovenski prispievatelia: mUslimovia su len v Cechach, na Slovensku mame mOslimov !!! Aj ked dufam, ze ich nebude v buducnosti viac. To nie som nacionalista, mam len vlastne skusenosti :( ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Celkom pozerateľné prípady federálnych agentov, ktorí ale akoby vypadli z televíznej produkcie rokov 50-tych. Kriminálne zápletky sú bohužiaľ pochované pod nánosom neustáleho dokazovania si všetkých zúčastnených ako im na sebe hrozne záleží. Záplava dojemných citových výlevov podfarbená príšernou hudbou skrátka takmer nekončí. Od odpadu to zachránila sympatická hlavná predstaviteľka a už zmienené nápadité prípady. (7.6.2004) ()

majka25 

všechny recenze uživatele

Můžete tvrdit, že je tento seriál příliš patetický. A vskutku se v každém dílu objeví něco, co útočí na city. Ale zároveň je to pohodový příběh podle pravdy, který vzbuzuje obdiv. Ač herečka není úplně hluchá, hraje velmi věrohodně a znakovku ovládá velmi plynně. F.B.I. je přeidealizované, ale komu to může vadit? Něco takového neuškodí a ještě skvěle pobaví. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Představitelka hlavní role Deanne Bray je stejně jako její postava, inspirována skutečnou detektivkou, od narození neslyšící. (korbitch22)

Reklama

Reklama