Reklama

Reklama

Grindhouse: Don't

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Krátka vtipná "inštruktáž" o tom, čo by ste nemali robiť ak sa nechcete ocitnúť v situáciách ako vystrihnutých z hororových filmov. (ethos)

Videa (1)

Celý film

Recenze (168)

Mihail123 

všechny recenze uživatele

If you thinking of going into this house...Don't! If you thinking of opening this door... Don't! If you thinking of checking out...Don't! Don't look behind. Don't scream! Don't even breath. Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! If you are thinking of seeing this film alone. Don't! ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

V originále jenom "Don´t". Opravdu geniální fiktivní doprovodný trailer ke Grindhouse. Pokud má Rothův "Thanksgiving" tady na csfd okolo 70%, chtěl bych vidět, jak za chvíli dopadne tohle. Wright se do nás hned od začátku pustil pořádně z husta a napumpoval tenhle trailer neuvěřiteným černým humorem. Už od první chvíle, kdy spustí voiceover, začnete tušit, že tohle nebude jen tak "obyčejný" trailer a asi po dvacátém "Don´t" už se v křečích válíte po zemi smíchy. Vražedný transvestita ve svatebních šatech, naháč s děckem v hubě, vyřezné oči, no prostě úlet. Z grindhousovských fiktivních trailerů rozhodně ten nejlepší. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Minutový fiktivní trailer a dokázal mě pobavit víc, než některé celovečerní filmy. Edgar Wright a jeho představa o strašidelných domech nebyla vůbec špatná a dokonce i některé použité efekty stály za zvýšenou pozornost. Jeho smysl pro černý humor by mě určitě dokázal upoutat, kdyby z toho vznikl celovečerní kousek – určitě bych se na něho mrkl. Leč takhle můžeme jenom ostrouhat. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je mi záhadou, co může během té minutky člověka tak strašně nadchnout, že se tu potom ohání maximálním hodnocením. První tři DON´T bych ještě vzal, ale jakmile to začne zrychlovat tempo, tak je to sestříháno z celkem bezvýznamných záběrů. Pokud by mě něco takového mělo navnadit ke zhlédnutí celého filmu, tak se přiznám, že bych film rád vynechal. Nic moc. Hvězdu za nápad. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Proč? Nikdy jsem nepochopil, proč by toto vůbec vznikalo. Kdosi mi nějaké pseudovysvětlení dal, tak mlčím. Ano, film by to mohl být slušný. Určitě kvalitní napětí, rozhodně dobrá atmosféra. Ale na mě hrozně moc přehnané krvavosti a nechutnosti. Ale třeba by mě to chytlo. Pak jen říct, škoda, že jde jen o trailer. ()

Reklama

Reklama