Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Aluze na všechny Rodriguezovy desperády, vnadné s(v)lečny, nabroušené čepele a nejdrsnější ksicht téhle galaxie. To je slušný základ pro nabušenou pecku, co však ve mně vyvolává obavy, je fakt, že tohle všechno už jsme někdy u Rodrigueze viděli (vizuál je přebrán přímo od Planety Teror)...I tak je Machete jediný grindhousovský trailer, který mně dovedl navnadit na případné zhlédnutí filmu v celovečerní stopáži.____They call him....Zahradník. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„God has mercy. I don´t..“ Isador Cortez, mezi brzy mrtvými padouchy znám spíš pod jménem Mačeta, se jako mexický ekvivalent Jamese Bonda stal dokonalou grindhouseovou návnadou. Kdo by totiž odolal jeho tváři připomínající povrch Marsu, spoře oděným děvám a minigunu na motorce v dokonale brakové kompilaci střihu (výstřel z brokovnice - výbuch auta). To, že o tři roky později jeho stvořitel před nás vylil jen kýbl planktonu, je už jiná pohádka a vlastně i tak trochu očekáváná. Pořád však lepší, než zapíchnout digitální mačetu do kola štěstí v Mountfieldu.. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který měl připravit na to, co přišlo v roce 2010 - film Machete, osobně nechápu, proč to někdo dělal, když jsou tam záběry z filmu, který vyšel až o 3 roky později, ale v té době za to byli lidi asi rádi. Divné, co se okolo Macheteho pořád děje. Natočený je to za pár týdnu a pak trvá i několik let to uvolnit do kin....40% ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo je borec borců, tady to dokazuje - když se s padrem po boku mstí. Kdyby se tohle zfilmovalo jako celovečerák, byl by to správný akčňák, takový, jaké se dnes netočí (tímto netvrdím, že dobré akční filmy dnes nenajdeme)... Je to něco jiného, tohle zavání béčkovostí, předvídatelností a velice jednoduchým příběhem, a to je na tom to pravé ořechové... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že z toho nikdo neudělal celovečerák a pokud ano tak o tom naštěstí nemám šajnu. Hlavní postavou je pobíhající na**anej mexikánec či co to je - herec Danny Trejo, který má s prominutím hlavu jako zcvrklej grepfruit s dlouhýma mastnýma vlasama a s tou jeho atletickou postavou nemůže také hrát nic jiného než mafiánské bossy nebo losery se zbraní či mačetou. Smutné, že do toho zatáhli i kněze a i když nejsem věřící tak pochybuji...no to je fuk...Každej by namítl, že je to jenom filmeček co nikomu neuškodí. Já se ovšem zapřísáhnu, že nic podobného z této série nesmyslů už vidět nikdy nechci. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)
  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama