Reklama

Reklama

Grindhouse: Don't

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Krátka vtipná "inštruktáž" o tom, čo by ste nemali robiť ak sa nechcete ocitnúť v situáciách ako vystrihnutých z hororových filmov. (ethos)

Videa (1)

Celý film

Recenze (168)

Barak 

všechny recenze uživatele

Úsměvné a lehce strašidelné. Jít do domu, na kterém se vám už na první pohled něco nezdá; jít se kouknout, co to bylo za zvuk.... - takhle vypadá horor, kdežto tady v tomto traileru mi to vyloudilo úsměv na tváři. Neustále opakující se "don´t, don´t...." bylo dobré, ale když v závěru to slyšíme asi tak pětrkát za sekundu, tak to už bylo moc.... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je mi záhadou, co může během té minutky člověka tak strašně nadchnout, že se tu potom ohání maximálním hodnocením. První tři DON´T bych ještě vzal, ale jakmile to začne zrychlovat tempo, tak je to sestříháno z celkem bezvýznamných záběrů. Pokud by mě něco takového mělo navnadit ke zhlédnutí celého filmu, tak se přiznám, že bych film rád vynechal. Nic moc. Hvězdu za nápad. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemělo chybu! Wright se již poněkolikáté prezentoval jako velký fanoušek hororů, resp. filmů obecně. Při prvním zhlédnutí mi tento trailer přišel opravdu děsivý, mnohokrát jsem si vzpomněl na Argentovu Suspirii a ani mě nenapadlo se některým záběrům smát. Teprve napodruhé mi došla zvrácená vtipnost celého počinu. Smrtelně vážný voiceover nemá chybu, vraždící úchyláci jakbysmet. Snad jenom méně informovaní diváci by mohli dojít přesvědčení, že podobný horůrek skutečně existuje a že musí jít o neskutečnou srajdu, ale vždyť o tom to vlastně celé je. Dojem dobového počinu kazí pouze příliš "čerství" herci. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Docela sranda s dobrým nápadem, Lucy Punch jsem zaznamenal, ale Simona Pegga jsem už nějak nerozeznal, bohužel minuta dvacet tři s takovýmto obsahem asi z mé strany nelze ohodnoti lépe a tak nějak mě nutí přemýšlet, zda to vubec má smysl zavádět do databáze? Ale asi ano, jen je to prostě zvláštní. Nechci nikoho rozhořčit. ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

U celýho projektu Grindhouse mám rád hlavně to balancování někde u hororu a zesměšnění hororu. Udržet se na tý hranici není jednoduchý protože pokud to člověk přežene zvrhne se to v trapnost nebo to skončí jako obyčejnej oldschool horor. Tohle i v případě fiktivního traileru splňuje bezesporu druhou část, ani náznak něčeho co by celou záležitost trochu odlehčilo. Možná gore, ale to je spekulace k neexistujícímu filmu. Ale což třeba jednou něco přijde a bude pak co hodnotit. Takhle 4 za pro mě lehce vybočující trailer v celém projektu Grindhouse. ()

Reklama

Reklama