Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, je to demence tezkyho kalibru, hlavni ctyrka ve slozeni tlustej cernoch prevlecenej za supermana, naprosto vymastena devka, pipina prevlecena za indianku a hlavni bouchac Helsing vypadajici z nich sice nejnormalnejs, ale stejne desny hovado, se vydavaj dorucit pornace do mestecka plnyho hororovejch legend. Ani bych nerek, ze to je parodie nebo pocta zanru, tohle je regulerni urazka znamejch hororovejch ikon, takze Leatherface ma vysavac misto motorovky, panenka Chucky je zjizvenej harant vystrkujici prdel, Freddie ma mimo nozu na rukavici i kartacek, rtenku a dalsi voloviny a samozrejme dojde i na utirani se na zachode, Michael Myers vypada jak cinan, Pinhead ma v hlave zabodany sipky a injekce a samozrejme nechybi maskot podobnejch sracka komedii Leslie Nielsen, tentokrat jako tlusta zenska, do toho sem tam nejaky kozy nebo nechutarna. Proste demence tezkyho kalibru, kde se vsichni chovaj jak naprosty hovada, atmosfera miziva, natoceny nic moc. Jenze to je ten typ filmu, kterej je tak super dementni, ze se mu clovek proste musi smat a obcas sem se nesmal jen tomu filmu, ale i naky ty scene, protoze sem tam se precejen neco vtipnyho podari. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nesympatickejšieho herca obsadeného ako hlavnú postavu do komédie som ešte nevidel. Celkovo je celý príbeh trápny ešte aj na paródiu, scény ktoré majú byť vtipné či kostými, ktoré majú byť paródiou na horové postavy sú tiež zlé, scény okopírované z iných filmov tohto žánru. Možno si poviete prečo to nehodnotím ako odpad. Dôvody sú dva, preto dve hviezdičky. Prvá, karaoke vystúpenia, či už Cashov Ring of Fire alebo Y.M.C.A verzia monštier S.T.A.N boli výborné. A druhá, za Stanovo tričko na konci príbehu. Či si ho dál sám Steve Howey alebo ho navrhol niekto iný, to nie je podstatné. Druhý bod za Mazaciu hlavu. Inak je to asi tak vtipné ako dvetisícôsmy príspevok o kebaboch na jednej facebookovej stránke pár ľudských trosiek zo Slovenska, ktorí si o sebe myslia že sú nad vecou. A svoje nízke IQ a ego si pri pozretí určite ukojil aj Ruda z Ostravy pri pohľade na miništranta... ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Kozatá bárbína v kostýmu skautky, černej tlusťoch v kostýmu supermana, polonahá indiánka a Van Helsing. Tahle banda si to rozdá s Michaelem Myersem, Freddym Kruegerem, Jasonem Voorheesem, Pinheadem či s Chuckym. Je to parodie na legendární horory. Dříve jsem tyhle praštěný parodie miloval a pokaždé jsem se u nich nachechtal. V dnešní době mi to přijde jako film pro puberťáky, který si získává diváky pomocí nahoty a oplzlých vtípků. Jelikož už mi není -náct, tak jsem se moc nebavil. - 30%. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Pro podobný filmy mám od dob Scary Movie (jedničky...) zvláštní slabost.... ale stará matematická pravda praví že co je moc, to je moc... V dobách, kdy jsem viděl SM 1 mi taky bylo něco okolo dvanácti let... A od té doby už sem se asi na věci začal dívat trochu jinak... Tak alespoň za tu nostalgii... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejzbytečnější parodie v celých dějinách nízkorozpočtových komedií. Jsem docela vděčný, že jsem v čase, kdy jsem sledoval právě tenhle film, ještě neznal Shameless, protože bych se dodnes plácal do hlavy, co v takovéhle 'filmařské' patlanině dělá Steve Howey. Nu, pro Leslieho Nielsena jsem ochotný vidět všechna díla, kde si třeba střihnul i jen rychle vyšuměné cameo. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama