Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film ide po stopách iných podobne zameraných filmov ale v tomto prípade tu skoro nič nevychádza.Nielenže sa rozbieha kurevsky pomalí,lebo najmenej 30 minút vidíme dve naivné pizdy sa pretĺkať Argentínou.Potom aj keď sa film trocha rozbehne tak padá na totálne blbom a gýčovitom scenári.Ani herecké prejavy neoslnili.Aj kamerovo to bolo totálne zaostalé.Nielenže je to predvídateľné ale aj primitívne natočené.A koniec bol tiež celkom zaostalí. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Filmu by se hodil podtitul "Oslava blbosti", tolik hloupých rozhodnutí, náhod a chování postav se hned tak do nějakého filmu "nepoštěstí" vměstnat. ~~~ Dvě mladé hezké dívčiny na cyklistickém výletu se skupinou po Argentině se rozhodnou v neznámých krajích a končinách oddělit a užívat si dobrodružství po svém a samy, jen ony dvě. Jedna by se ráda držela plánu a mapy a panenskou přírodou se dostala z bodu A do bodu B, ta druhá je ale dílem ďáblíka a přírodu si nehodlá vychutnávat jen v sedle kola, ale i v objetí některého z místních krasavců. Tohle ale není země zaslíbená gentlemanským mravům a mladé krásné maso se dá dobře zpeněžit. Jedna z dívek tak mizí, druhá se ocitá sama v neznámém světě a s vidinou hrůz budoucích. Na stejném místě se ale objevuje další Američan, také pátrající po své ztracené přítelkyni. Naivita obou je ale tak nezměrná, že se vsadím, že i celý štáb, včetně scénáristy samotného, vytvářel film s otevřenými hubami a v duchu si říkajíc "to jsou postavy fakticky tak tupé?". ~~~ Ano, jsou. Jen málokdo může být nějak příliš překvapen vývojem událostí a tak se většinou přistihnete, že se z vás stává prorok: Prorokuji, že tenhle řekne tohle a udělá tohle. Staniž se. A proč se vybavuje s tímhle a vylézá z auta, ačkoliv je křišťálově čistě jasné, co bude následovat? Protože je scénárista blb a ten, kdo scénář schválil, taky. ~~~ Chtěly dobrodrůžo, mají ho mít. Kdo chce kam, až se ucho utrhne. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Ne že bych od tohoto filmu čekal něco víc než jen trochu té plytké zábavy. Plán byl jasnej - buďto ty dvě kozaté pipiny, unesená i zachraňující, projeví aspoň ždibec inteligence a budu jim fandit při záchraně, a nebo budu naopak fandit únosci, snad to aspoň bude nějaký zajímavý úchylák ze života. Ale užiju si tak či tak. Chyba lávky! Sice kozaté, ale nudné slepice, odfláknutý děj, nezáživný únosce, poctivá porce stupidních nelogičností. Film se potácí od ničeho k ničemu... Původně jsem nechtěl ztrácet čas komentářem. Napsal jsem ho „u sousedů“ v den, kdy jsem slyšel upoutávku, že to poběží v TV. A jelikož to vedle mělo nepochopitelných 62%, cítil jsem morální povinnost včas před tou hrůzou varovat lidi! Jedna hvězda za ty dvoje kozy, to je tak maximum, co můžu dát. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jako celek to nepůsobí až tak hrozivě. Je tu ovšem pár zvratů a dialogů, které mě bohužel bolely. Trochu větší spád, koukalo by se na to mnohem lépe, a nelogičnosti by byly zapomenuty. Děvčata herecky velmi překvapily, a pohled na ně byl jak jinak velmi příjemný. A Karl Urban? To je zde prostě obrovský omyl a hrůza. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Přehrávající (hot) pipky plus přehrávající dabérky, ugh … jednu žhavější scénu, jednu v bikinách, k tomu směsku nelogických, potažmo ukrutně primitivních událostí (slovo "zvratů" mi prostě nešlo do klávesnice) – a jsme doma. Ale ten únosce byl fakt milej kluk, když Odette vysvlékl z plavek a půjčil jí radši ještě míň cudný kalhotky (který si samozřejmě divák pozdějc mohl pěkně zezadu prohlédnout). Achjo, doopravdy ze mě ještě žádnej režisér nedělal většího trotla než teďka Efron. Třeba vata typu „To je let číslo 6 v 16 hodin? To je … čtyři odpoledne, že?“ nebo děsně topornej Urban, to si zaslouží přímo gigantickou malinu. PS.: Baví mě, jak se to tu hemží dvěma hvězdičkama a komentáři ve stylu "donebevolající hovadina" zároveň ... chlapi, je mi uplně jasný, za co ty dvě hvězdy jsou. Ta moje patří Odette. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama