Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Western
  • Krimi

Recenze (795)

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

S přibývajícími epizodami se vytrácí tempo a hlavně nezaměnitelný, jedinečný styl který, v prvních dvou epizodách, nastolil osobně sám mistr. I tak se ale jedná o velmi zdařilou a pro mne osobně velmi zábavnou podívanou a tedy i velké překvapení.

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Jessica jakožto nájemná vražedkyně, jež začne vadit svému zaměstnavateli a který se ji tím pádem pokusí odstranit, poněvadž v téhle branži se výpovědi nepodepisují. I přes příšerné akční scény mohlo být vše v pořádku, pakliže by hlavní hrdinka během toho všeho "odstraňování" nestihla i řešit rodinné problémy a dávné jizvyčky, jak z románu nějaké pičmundy pilčerové. Chtělo to mít hloubku, ale je to jen strašná blbost.

plakát

Trojí život (2018) (TV film) 

Strašná pitominka přitažená za vlasy, ale odsejpala takovým tempem, jak už dlouho žádný český tévé film. Vystupují tu krásné herečky (což byl také důvod, proč jsem se díval), ale jsou tu malinko za husičky, takže mezi ženami tohle dílo asi oblíbené nebude a ač jsem hlavnímu hrdinovi ani za mák nefandil, tak mne jeho přehrávání a patálie vskutku bavily.

plakát

Stopy spravedlnosti (2017) 

Jackie "fucking Monkey" vs. ExBond ve slušném, politickými nitkami protkaném, thrilleru, ve kterém je přítomnost stále hbitého asiata ve výsledku menší, než bych si přál.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

SPOILER: Velké zklamání. Nepřišlo mi to ani bůhví jak zábavné, natož akční a jakékoliv napojování na Avengers mi přišlo až otravné. Záporák měl sice charakter, ale to bylo zřejmě jediné, co mohl na nesmrtelného pavoučího muže použít. Ten je schopen zřítit se s dopravním letadlem. Spadnout z kilometrové výšky. Nechat se zavalit střechou průmyslové haly, přičemž působí mnohem z ocelenějším dojmem, nežli jeho DC konkurent. A ačkoliv jakoby přišel o výjimečné vlastnosti, které vlivem kousnutí od genetického pavouka nabyl, disponuje prozměnu super oblečkem s kůl vychytávkami a perfektně tak kopíruje svého Avengers mentora. Jak ze staré gangsterské školy se poté jevila scéna setkání dvou hlavních postav, která byla navýsost povedená a přes všechny středoškolské patálie brutálně napínavá.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Poutavé prostředím, ve kterém se příběh odehrává. Zajímavé svými myšlenkami. Nudné příběhem, který jsem odhadl po deseti minutách, bez jakékoliv podařené akce či momentu, který by mne více vtáhl do děje. Scarlett zřejmě nikdy nebude úplnou japonkou, ale líbila se mi její chůze, a její pohledy byly správně chladné.

plakát

V utajení (2017) 

Vcelku zajímavé, napínavé, atraktivní, aktuální, ale přespříliš zamotané a překombinované (na příjemnou stopáž 98 minut tedy rozhodně), přičemž některé zvraty mi taktéž nebyly úplně po vůli, ale budiš. Co už mne ale opravdu mrzelo byly akční scény, které mne nijak nenadchly a ve výsledku vlastně nudily nejvíce. Takže béčko.

plakát

Tulipánová horečka (2017) 

Příjemné kostýmní drama (modré šaty, jež nosí Alicia jsou opravdu nádherné), které krom zmatku v ději a chování postav, bohužel nemá moc co navíc nabídnout. Film tudíž táhnou především skvělí herci, ačkoliv téma není na škodu. Vášeň, zrada, láska, chtíč, vina, přičemž není dobré, onu lásku a chtíč, zaměnit.

plakát

Megan Leavey (2017) 

Megan Leavey, ztracená dívka jež útěkem vnese do svého života řád a smysl. Což však nenalézá ve vojenské službě, ale v blízkém přátelství a poutu, ke svému vojenskému čtyřnohému příteli. Byl jsem velmi mile překvapen, jak zde vše funguje. Civilními pasážemi počínaje, těmi vojenskými, akčnějšími a dramatičtějšími, konče, přičemž se neopomíná vztah dvou ústředních figur. A dojemný konec též odpustím, protože já dojat vskutku byl.