Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pan Temný dvojku netočil a místo něj se do toho daly dvě Soskovic ségry a z pana Dobrou Noc udělaly pana Dobrý Den jelikož brej den si z nás tento film opravdu dělá. Jednička byla super krvavá jízda s dokonalou šrotovací mašinou v roli killera...No Kane nám sice zůstal a s maskou a v zástěře vypadá i fakt psycho, ale co naplat když ho celou dobu ségry Soskovic drží zkrátka a dovolí mu houby. A postavy? Harrisová v cajku a Eklund jako vždy dobrej, jenže ten dostane prostoru hodně málo a zbytek nestál za moc snad až na toho mladýho patologa. Více než dvoumetrovej brácha Harrisové slibuje měření sil se sedm stop vysokým Kanem, ale to se taky zrovna nedočkáte. Krve málo, napětí trochu a jediný kdo to zachraňuje je Kane , jenže jak jsem už psal když mu ségry za celej film dovolej používat hlavně pracky (a že na pitevně je arzenál zbraní) tak je to fakt vopruz. Čekal jsem bombu dostal jsem průměr a hororová bída roku 2014 tak vystoupala na maximum...Zlo zůstalo opravdu neviditelné a já jdu zklamaně brečet do kouta. AKTUALIZACE - Tak jsem si to po více než roce pustil podruhé a bavilo mě to mnohem více než na poprvé. Nevím čím to je, možná stárnu každopádně musím nakonec uznat, že to je z roku 2014 jeden z těch lepších kousků. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší očakávaný tohtoročný horor, ktorý (ako to už býva) nedopadol podľa mojich predstáv. Prostredie o polovicu menej zaujímavé, postavy o polovicu menej sympatické, vraždy o polovicu menej brutálnejšie. Vlastne úplne všetko je tu podľa mňa o polovicu horšie v porovnaní s prvou časťou. Zabijak dobrý a neľútostivý ako vždy, len tá jeho mamča mi chýbala, mohla ožiť aj ona, možno by o bolo zaujímavejšie. A tak sa naháňajú po špitáli, no, nebolo to už ono. Padlo to len do priemernej vyvražďovačky, ktorých je teda neúrekom a na ktorú si už ani nikto o pár dní nespomenie. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Po docela obstojné jedničce docela kvalitativní sešup směrem dolů... Film plynule navazuje na první díl, z opuštěného hotelu se se zdánlivě mrtvým Jacobem přesuneme do márnice, kde pár zaměstnanců pořádá večírek... A už tady začíná průser... Než dojde k první vraždě je třeba přetrpět velké množství naprosto zbytečných dialogů, s první vraždou divákovi dojde, že tentokrát se o gore jatka jednat nebude... Což je hodně špatně, protože samotný film nemá nic moc co jiného nabídnout... O atmosféře se nedá mluvit, prostředí prázdné nemocnice zůstalo silně nevyužito, vraždy jsou nenápadité a ne moc krvavé, vrah se jako kouzlem vždy zjeví na tom "správném" místě a celé to působí, jako by se sestry Soskovy, silně inspirované druhým Halloweenem, snažily stvořit nového Michaela Myerse... Což se jim samozřejmě povést nemohlo, jen tak film vypadá ještě hloupěji... Takže ztráta času a na jiné filmy této sesterské dvojice se asi nepodívám... ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na to jak viditelný potenciál ukázaly Sosky po vypuštění American Mary, See No Evil 2 mělo zůstat navždy pohřbené pod zemí. Nevím, zda by to dopadlo líp, kdyby se natáčelo pod taktovkou jiného režiséra, ale ani mě to nezajímá. Tohle je prostě jedna velká klišé pohroma s abnormálním množstvím debilních postav a ještě debilnějšího chování. Ale film, ve kterém ve flashbacku příjde záporák o levé oko a v následující scéně má zalepené oko pravé a takhle se to v každé scéně střídá pořád dokola, to snad ani nemá cenu víc komentovat. To byla prostě muka. Ale moje. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jako na jedno zkouknutí se to dá.Jednička se mi v celku líbila,tak jsem čekal s čím přijde dvojka.Nic novýho co by stálo za zmínku nám ale nepřináší.V podstatě bezhlavé pobíhání(pravda jeden se tam prohání na vozíčku) po márnici a čekaní na pana večerníčka(Jacob Goodnight) až jim příjde dát dobrou noc.Oproti jedničce rozhodně propad,takže nemůžu hodnotit jinak než 2 hvězdama. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)

Reklama

Reklama