Reklama

Reklama

Světová safari - cesty za dobrodružstvím

  • Austrálie World Safari (více)
všechny plakáty
Austrálie, 1977, 121 min

Režie:

Alby Mangels

Hrají:

Alby Mangels

Recenze (6)

camomilla 

všechny recenze uživatele

Albyho a jeho dobrodrzstvi jsem doslova zrala. I ted po letech bych si to rada pustila znovu.. skoda, ze to neni k dispozici.. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Kdopak si dnes ještě pamatuje Albyho Cesty za dobrodružstvím? Je to už tak dávno, kdy jsem u telky hltal Albyho cestopisné příběhy, ale už tehdy jsem jasně cítil, jak hluboko v srdci a v paměti se mi ukládají. To nejpodstatnější sdělení však zní - Vezměme krosnu a vyražme na vlastní cesty za dobrodružstvím! ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestl to bylo v téhle verzi, ale když Albymu rozerval divočák jeho psa, plakal jsem... Alby mě donutil učit se biologii! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Cestopisná dobrodružství s australským hrdinou Alby Mangels a jeho psíkem. Vysílali to v devadesátkách ( nejsem si jistý jaká to byla verze ) a já to jako malý hltal - nejvíc si pamatuji jak jednou kdesi v džungli táhl kánoe vyschlými koryty - každý metr vysilující na dřeň, že jsem nemohl u obrazovky dýchat. Zpětně viděno je znát, že některé věci byly okatě zinscenované, ale zkuste děcku ničit ten opravdový dobrodružný zážitek. ()

Reklama

Reklama