Reklama

Reklama

Mylène Farmer : Tristana

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Fantasy / Romantický
Francie, 1987, 12 min

Recenze (10)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mylene Farmer byla kočka, její klipy příběhy, na které se bezva dívá, i když většinou jsou z válek a ona tam ztrácí svou lásku... zde si pro změnu Francouzi dloubli do ruského komunismu. Nojo, do té doby byli s feudálním Ruskem jedna ruka, že? Zlá královna je opravdu strašidelná! V Disneyovi se stává potravou pro supy, zde pro vlky...( a jeden si hned vzpomene na Jakubiska) ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

je oficiálně potvrzeno (v policejních análech zdokumentováno), že jen v samotné Francii spáchalo kvůli Mylene Farmer v uplynulých letech minimálně sedm mužů sebevraždu … beznadějně ji milovali a nabízeli ochranu - když je odmítla, tak … (blázni, že ano .. ale dobrý vkus měli .. to se jim snad upřít nedá .. ne?) ...-... její dvorní režisér Laurent Boutonnat s ní natočil několik nezapomenutelných mini filmových příběhů – toto je jeden z nich … ... spolu s Libertine a dalšími klipy vyšlo na dvd v r. 2000 : Mylene Farmer - Music Videos ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle je neskutečný, prostě kdybych měl někdy točit klipy, tak Boutonnat + Farmer jsou pro mě inspirací číslo jedna. Je to šílený, ale dokonalý po všech strankách. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Děkuju Jezince.Jezince, protože dosud jsem o tomto vpradě revolučním hudebně dramatickém díle neměl tušení. Zlá královna a její cosi jako Rasputin, trpaslíci coby ruští mužici s obrazem Marxe na stěně, bělogvardějci, Lenin, revoluce... Již vzhůru psanci této země, neboť revoluce ještě nebyla tak přitažlivá :) ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si myslel, že Sněhurka byla havraních vlasů, ale rusovlasá Quebečanka Mylène Farmer je Tristana alias Sněhurka půvabná a přesvědčivá. Zajímavý je tento francouzský hudební klip zasazením do Ruska v době řijnovo-listopadové revoluce, ruštinou, Leninem, atmosférou a Mylène Farmer. Ptala se zlá carevna s Rasoukinem (možná variace na Rasputina) zrcadla, která revoluce či kontrarevoluce či evoluce je nejkrásnější? Znázorňuje sedm trpaslíků sedm původních členů Varšavské smlouvy v čele s revolucionářem jako Sovětským svazem? Byl by klip v ČR trestný za propagaci komunismu? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama