Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

teutates 

všechny recenze uživatele

Istým zvrhlým spôsobom sa mi to páčilo, určitým už menej... v každom prípade to hodnotím kladne ak by niekto váhal nad mojím rozsudkom 6-7/10 (som na vážkach, podotýkam som len človek). Dokážem sa vžiť do rôznych situácií, no táto s platom 160 tisíc dolárov ročne je snaď najkrajšia. Všetko bolo fajn, len koniec mi to pokazil... prečo to vždy musí skončiť ako v rozprávke... fuck! ()

Ant 

všechny recenze uživatele

World's a fucked up place. Tak v tom má Costnerova postava pravdu. Film o čtyřech vrcholných manažeřích, kteří velkou část života vydělávají hromadu peněz, žijou si ve vilách a jezdí v Porsche. Jenže ani kravaťáci nejsou ušetřeni ekonomické krize, a tak se brzy ocitnou nejen bez práce, ale taky bez svého drahého Porsche. Opravdu dojemná situace, až mi slza ukápla při pohledu na Affleckův utrápený obličej. Prázdné postavy a prázdný film. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Z nějakyho prapodivnyho duvodu mě tohle nějak vubec nezaujalo. Asi to bude tim, že manažer je skoro taková kurva jak politik, akorát bere víc... a taková kurva asi zas není, protože na politika nemá nikdo. Řeknu pravdu - dival jsem se na to jenom kvůli hereckymu obsazení, ale tohle mohl klidně hrát třeba Krteček, právě vyprstěná ženská v přechodu a nebo jakejkoliv jinej chámovod. Vyšlo by to nastejno - nebavilo by mě to. Je mi jedno, že nějakej zkurvenej manažer přišel o práci... měl šetřit a byl by ok. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po včerejším filmu o úspěchu je tohle doslova pád na hubu. Kraváťaci, kteří přichází o práci... svým způsobem je to velice uspokojivý pohled. Ben prodává své Porsche (fňuk), Ben se s manželkou a jeho dětmi stěhuje k rodičům (smrk), rozčiluje se, že nedostane místo, nebude hrát golf a neudrží si "standard". Chudák. Jenže právě jeho nechutná arogance a nadutost dělají z MANAŽERŮ vysoce koukatelný a většinu času i uvěřitelný snímek. Tommy Lee Jones v roli správného vedoucího sice jede na neutrál a Chrise Coopera vám možná nebude moc líto, ale sečteno a podtrženo je to hodně dobrý. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od některých uživatelů nemíním hodnotit film po ideologické stránce, ale čistě podle svých kvalit a z tohoto pohledu mi z toho vychází celkem zajímavé drama s tématem v dnešní době více než aktuálním. Jen škoda některých zjednodušených klišé, třeba charakteristika vlastníka velké společnosti jako hamižného hovada bez svědomí a na druhé straně poctivého stavebníka, co pracuje sám přesčas o víkendu zadarmo, aby mohl zaplatit své zaměstance a pod. Tommy Lee Jones a Chris Cooper jsou standartně dobří a co se týká Bena Afflecka herce, ten na rozdíl od Bena Afflecka režiséra nikdy nebude podávat oscarové výkony, ale jak tvrdí jeho přátelé a známí, je to moc sympatický a milý člověk, čemuž já věřím, protože to z něj vyzařuje i v jeho filmech, takže se nemohu ubránit abych jeho postavám alespoň trochu nefandila. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Režisér dostal po vstupu filmu do amerických kin asi tisíc e-mailových reakcí od nezaměstnaných. (Devitka)
  • Režisér John Wells při psaní scénáře čerpal z rozhovorů se svým švagrem, který se dostal do stejné situace jako hlavní postavy filmu. (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama