Reklama

Reklama

V Rusku existuje park, kde slibují ohromný zážitek z paintballu. My sledujeme skupinu neznámých lidí, ze které byl utvořen tým zelených. Jejich úkolem je během 24 hodin najít všech 6 vlajek a kufrů, ve kterých najdou předměty, které by se jim mohly hodit. Jde o velmi nesourodou skupinu a první velká zkouška je hned u první vlajky, kde na ně zaútočí protivníci. Jedna z žen i tak dokázala najít kufřík a v něm byla neprůstřelná vesta. Nejprve nikdo moc nechápal, k čemu jim bude, ale brzy byl zastřelen jeden z členů skupiny. Skupina se tedy dala na útěk, přesto jeden po druhém umírali. Skupina se setkala s členy týmu oranžových a brzy jim bylo jasné, že je nezabíjejí oni. I tak ale oranžové zabili. Jedna ze zelených si navíc všimla kamer po celém lese, takže jí došlo, že někdo ten masakr pozoruje. Když už zbyli jen poslední čtyři hráči, rozdělili se do dvojic, aby našli poslední dvě vlajky. Jeden tým byl zlikvidován velmi brzy. Během jejich vraždění nám je odhaleno, že jde o hru o přežití. Za pozorování těch vražd platí diváci velké peníze, tudíž očekávají dobrou show. Poslední žijící pár tuší, že nikdo další nepřežil. Muže ještě za světla popálí v obličeji kyselina, v noci už je rovnou zabit. Posledním přeživším je Anna, která ve tmě najde vysílačku vraha... (TV Prima)

(více)

Recenze (102)

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina!!! Někdo chce být originální, ale je z toho blbost, která nudí, je trapná, nezáživná a oproti podobným počinům postrádá - sakra teď nevim - no, nějakej ten šmrnc, co diváka upoutá a napne. Tohle mě akorát otrávilo a ani jsem to nedokoukal. Během pár minut jsem zapomněl, o čem to vlastně bylo. Zbytečný film. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Trošku mě překvapilo extrémně slabé hodnocení. Ježiš lidi, co zase blbnete?! Jako jasné, není to žádná pecka, ale špatné to snad nebylo. Postavy celkem sympatické, nuda tam není, kamera roztřesená tak akorát a celkový myšlenka mi přijde víc než dobrá. Masky i prostředí se povedlo, efekty taky dobré. Horor to moc není, ale thriller slušný. Je to celkem jednoduché, ale o to pohodovější. 4*. Páč si to zaslouží určitě modrou barvu. Jinak je to na pěkné 3*. Jediné, co mi nesedlo, byl ten konec. Proč tím autem neodjela? Uniklo mi něco? ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Až tak mizerné ohodnocení si španělský "Paintball", rozhodně nezaslouží. Jasně, potenciál byl veliký...chybičky a nelogičnosti by se také našly ale mít mírně nad 30% ? To se na mě nezlobte, ale to fakt ne ! Už za ten originální nápad, je potřeba mít trochu toho respektu. Paintballová střílečka, jenž se zvrtne v boj o přežití. To se málokdy vidí. Možná, v minimální souvislosti s Renčovým filmem "Válka barev". Jinak, ale nikoli. Dalším plusem je roztřesená kamera. Pro někoho naprostá zbytečnost, pro mě zase exkluzivita a způsob, jak být do děje vtažen. Nemluvě o záběrech z termální kamery a velice dobře zvládnutými scénami zabíjení. Navíc, to celé dává smysl a jakýsi odkaz, že dnešní společnost bohatých a zkorumpovaných lidí, se baví opravdu nechutnou zábavou, kdy jde opravdu o život. V tom vidím největší smysl tohoto filmu. Ukázat, jak povrchní a cyničtí můžou být lidé ze střední a vyšší vrstvy. Španělsko produkuje jeden zajímavý projekt za druhým. Stává se z něj, nová mekka pro originalitu v hororech. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Film z řady tzv. loveckých snímků. Naivní hráči se nechají s pytli na hlavách odvézt do pustiny, kde zjistí, že není hra, jako hra. Slibný námět v těžce amatérském provedení. Nepříjemná skákající kamera nutí oči kmitat sem tam. Navíc často mate, jelikož divák neví, zda kamera jen ukazuje, a nebo zda je očima někoho jiného. Postava pak stojí uprostřed lesa, kamera se okolo ní plíží a různě poskakuje, čekáte, kdo ji přepadne, a pak nic. Kamera totiž jen snímala scénu... Hrubě zklamaly gore efekty, které v černobílém vidění působí až směšně. Postavy zoufale pobíhají, blábolí nesmysly, ženský předpisově ječí a vzdychají a všichni dělají takový bengál, že by je našel okamžitě hluchý i slepý. Hvězda za les, druhá za závěr, který trošku napnul. Celkové odfláknutí potvrzuje již v úvodu mikrofon trčící shora v autě... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Partia mladých paintballových nadšencov sa prihlási na Tv výzvu. Odvezú ich niekde do lesa a tam majú nájsť všetky vlajky a poraziť tak druhý tým. Situácia sa začne vyhrocovať keď jednu členku zabije skutočný náboj... Film má rýchly a jasný spád, natočený celkom slušne. Je tam aj trošku ukázaná technika paintballu ako to pri riadnych súbojoch býva. Odporúčam. ()

Galerie (30)

Související novinky

Půjde po vás Hitman 2

Půjde po vás Hitman 2

26.05.2010

Přestože jednička nenadchla ani fanoušky hry firmy Eidos, ani „běžné diváky“, s rozpočtem 30 milionů vydělala jen v kinech rovnou stovku, takže zabiják s kódovým označením 47 se vrátí. Scénář Kylea… (více)

Reklama

Reklama