Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Film je to na pohodu, dokázal mě udržet v pozornosti po celou dobu, což se cení. Sice má s prvním dílem společnýho jen úplný minumum, ale je to rozhodně lepší než provařená dvojka. Příběh je pěkně mysteriózní, yes, ale bohužel rozuzlení mě moc nevzalo. Solidní film, který neurazí, ale nijak odvázaní z toho taky asi nebudete. 55% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po nepovedém druhém díle jsem nedoufal, že by trojka mohla nějak překvapit, ale mýlil jsem se. Další snímek který má s prvním dílem společný pouze název a nápad s cestováním v čase mě hodně zaujal. Klasicky jsme svědky mladého muže, který se umí vracet do minulosti. V tomto snímku používá schopnost k dopadení zločinců. Jako vždy se něco semele a tak jsme svědky mnoha jiných realit a alternativ. Příběhově velice slušné a líbil se mi nápad s vrahem. Dále jsem nečekal nějaký náznak gore a nakonec ho tu bylo docela požehnaně. závěrečný twist nějak extra nepřekvapí, ale taky nezklame. Jsem potěšen. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší, jak výborná jednička a jisto jistě mnohem lepší, než příšerná dvojka. Každopádně scénáristé měli výtečný nápad zkřížit cestování v čase s detektivkou. Způsob provedení a režie už takovou chválu nezaslouží, ale rozhodně se na to dá dívat. Nejpovedenější z celého filmu však považuji samotný závěr. Ten mě příjemně překvapil a rozhodně potěšil. Zasloužených 70%. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahu, tak tá Samova kamarátka z detstva nie je až taká kamarátka z detstva a neprišla Sama poprosiť o pomoc pri hľadaní jej sestry, ale pri pátraní po jej vrahovi. Ináč peace. A čo sa filmu týka, tak v porovnaní s predchádzajúcimi dvoma je cítiť zostupná tendencia, no chvalabohu nie veľmi rapídna. Priemerný priemer s priemernými hereckými výkonmi, priemerným scenárom, priemerným divákom za priemernú cenu. Teda priemerný film na vyplnenie priemerných 105 priemerných minút. Priemerných 50 priemerných %. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Toto tretie voľné pokračovanie skvelej jednotky nie je až tak zlé, ale ju tu pár nedostatkov, tak napríklad v jednotke ste s hlavným hrdinom cítili takmer všetko od začiatku až dokonca, tu som ale nič necítil. Ďalšia vec je že toto je vlastne niečo ako kriminálka. ... posledná scéna ... ehmmm bez komentára ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama