Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná teenagereská komedie ze střední tu nebyla opravdu hodně dlouho (naposledy asi opravdu ty Mean girls), takže bylo opravdu načase, aby se konečně zadařilo. Easy A sice nakonec není nějakej komediální zázrak, ale ve výsledku jde o velice příjemnou komedii s dobrým nápadem, odsejpajícími dialogy a hodně sympatickou Emmou Stone. Ostatní herci hrají také velmi dobře, akorát geniální Stanley Tucci a Patricia Clarkson by si zasloužili více prostoru. Celé to hodně příjemně uteče a člověk se ani na chvilku nenudí. Jenom je škoda, že konec je trochu slabší a přišel trochu spíchnutej narychlo. Ale jinak velice příjemné překvapení.70% ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Emma Stone je skvělá, vrcholné momenty filmu si patřičně užívá a ty slabší - obsahující vtipu prostou hlušinu a otřepaná klišé - aspoň spolehlivě udržuje nad pomyslnou hladinou prostřednictvím svého šarmu a nesporného talentu. Herečtí veteráni Thomas Haden Church, Stanley Tucci a Malcolm McDowell potěšili, ne až tak debilní zápletka taktéž, bohužel se nemohu zbavit pocitu, že z celého konceptu šlo vytěžit o poznání více. Pokud pominu sterilní romantickou linii, mohu říct, že mě Easy A po většinu času dobře bavilo, některé momenty jsou dokonce výtečné, avšak klišovitý (až otravný) závěr výsledný dojem znatelně kazí. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Lži se šíří rychle..... Musí jít nutně o film pro holky, když zde hlavní role patří slečně, o který se šušká, že by mohla bejt děvka? Film se točí kolem sexu, proto žádný moudra z filosofie nečekejte. A trochu mi to připadá, jako parodie na všechny ty muzikály ze střední a vůbec filmy, kdy se ty holky chovají jako husy (čky). Takže, jestli vás zajímají problémy americké mládeže, máte zelenou! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě rozdíl mezi soukromou a státní školou v USA. 2.) Potřebuji umět navodit atmosféru ,,velkého postelového finále“. 3.) Mojí oblíbenou pochoutkou jsou rohy z nosorožce. 4.) Ale hlavně.... někdy všem (trochu) o svých vztazích kecám!!! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

I’m not sure what your generation’s obsession is with documenting every thought, but I can assure you they’re not all diamonds. Šarlatové písmo musela nosit knižní hrdinka Hester Prynne, jako trest za svůj hřích. Olive, poměrně neobvykle vtipná a inteligentní středoškolačka si jej přišije na korzet dobrovolně, aby nasadila korunu klepům, které se o ní ve škole říší rychlostí světla..Emma Stone je prostě výborná komediantka, v "Easy A" to naplno ukázala, v každém záběru chrlí jednu hlášku za druhou, jeden odkaz za druhým (pobavila i parodie na falešný britský akcent Demi Moore) a celkově to, co dokáže předvést mimikou je za hranicí mého chápaní. Nebýt jí, film není ani z poloviny tak výborným počinem. Každopádně je to jeden z těch skutečně originálních a nadprůměrných středoškolských filmů, u kterého mi připadá, že většina hodnotících nepobrala ony odkazy. Achjo. Ať je to jak chce, žádný tupý moment se nenašel, romantiky bylo snesitelné množství a navíc rodiče hlavní hrdinky by chtěl asi každý. Výborná komedie jako jedna z mála. A scéna s "I got a pocket full of sunshine?" LEGENDÁRNÍ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jako prcičky naruby, místo toho jsem se po dlouhé době konečně dočkal svižně odsýpající, trhlé a originální středoškolské komedie, která si nečekaně zábavným způsobem pohrála s ujetým a nepravděpodobným námětem. Příjemná podívaná, která dokázala prokličkovat hrozbu trapnosti aniž by zakopla o nějakou nevkusnou vulgaritu, k tomu skvělá "postelová scéna", zábavné dialogy, občas vážnější moment, který nijak nerušil zábavu, okouzlující a zábavná Emma Stone, Patricia Clarkson a Stanley Tucci jako neskutečná dvojka jejích rodičů a k tomu suita spolužáků tvořicí dokonalý podklad eskapád jedné "možná až moc hodné holky". ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Software, který Olive použila pro streamování videa, je Trillian Astra. (sssssycak)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama