Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Ako tu už niekto spomenul - trailer sľúbil viac než film dokázal ponúknuť. Celý film som presedel čakaním na niečo čo by ma pobavilo, upútalo, zaujalo, ... ale nič takéto sa nedostavilo. Hodina a pol uplynula a ja som bol stále v tom istom rozpoložení ako na začiatku filmu. Proste nič si nezískalo moju pozornosť natoľko, aby to pozitívne ovplyvnilo môj celkový pocit. Dej je veľmi priamočiary, veľa sa rozpráva o ničom a čas plynie. Emma Stone je síce veľmi zaujímavý typ herečky, ale len to mi nestačilo. Prívrženkyne Gilmore girls sa na to budú pozerať síce inými očami, ale mňa si tento snímok nezískal sňáď ničím. Film skončil a ja som sa pýtal sam seba: "Kde je ten film, ktorého trailer som videl ?" Už dnes poobede naň zabudnem. [2 a pol*] ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Olive nechce (celkem pochopitelně) na víkend s kamarádkou a jejími rodiči, tak si vymyslí rande. Když má po víkendu vyprávět podrobnosti, zalže, kdosi ve škole to zaslechne ... a už to jede! Na lež se nabalují další, Olive pomáhá přátelům i známým, získává za to drobné výhody, je pranýřována, činí dobré skutky a celkem si to užívá. Až do chvíle, kdy si řekne, že by snad už stačilo. Příjemné, koukatelné a hlavně nápadité a živé. Právě za poslední dvě vlastnosti dávám čtyři hvězdičky. P.S. Amanda Bynes zahrála ne příliš sympatický charakter a je příznačné, že to byla její poslední role (2010) a s jejím životem to od té doby jde docela dost z kopce. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Film radím do kategórie Šumienka - rýchlo vyšumí z hlavy. Všetko sa točí okolo ohovárania v spojení so snahou o vtipné scénky. Niečo vyšlo, väčšina však nie, umelo kvôli dcére pridávam jednu hviezdu. Žeby to predurčovalo cieľovú skupinu pod 12 rokov? Pravdepodobne... Neriešim, pretože tak ako som spomenul už v úvode, film šumí a šumí, o pár dní po ňom na mojej pamäťovej jednotke nezostane ani stopa. 50/100 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatický zábavný film - především díky Emmě Stone a jejím rodičům v podání Stanleyho Tucciho a Patricie Clarkson. Rozumná stopáž, zajímavý děj, žádné velké drama... Na odpočinek přímo ideální snímek, jenž má s Juno (navzdory všem srovnáváním) společnou asi jen vyřídilku hlavní hrdinky a animace v menu DVD. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Lži se šíří rychle..... Musí jít nutně o film pro holky, když zde hlavní role patří slečně, o který se šušká, že by mohla bejt děvka? Film se točí kolem sexu, proto žádný moudra z filosofie nečekejte. A trochu mi to připadá, jako parodie na všechny ty muzikály ze střední a vůbec filmy, kdy se ty holky chovají jako husy (čky). Takže, jestli vás zajímají problémy americké mládeže, máte zelenou! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě rozdíl mezi soukromou a státní školou v USA. 2.) Potřebuji umět navodit atmosféru ,,velkého postelového finále“. 3.) Mojí oblíbenou pochoutkou jsou rohy z nosorožce. 4.) Ale hlavně.... někdy všem (trochu) o svých vztazích kecám!!! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Během natáčení oznámila Amanda Bynes konec své herecké kariéry s tím, že Panna nebo orel měl být jejím posledním filmem. Ještě před premiérou filmu si však svůj záměr rozmyslela. (Mr.Hudson)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem Major Cities. (Mr.Hudson)
  • Všechny scény Emmy Stone u webkamery byly natočeny v jeden den během čtrnácti hodin. (Taninaca)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama