Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Věk pětatřicet, introvert, chorobně plachý. To je Cyprien. Svůj čas dělí mezi práci IT manažera v módním časopisu Dress Code a kyberkavárnu, kde se schází s přáteli. Ti spolu s Cyprienem patří do generace „počítačových maniaků“, co tráví noci na internetu, sbírají DVD, pro které je Star Wars náboženstvím… a kteří jsou ve svém reálném životě někým jiným... (Magic Box)

(více)

Recenze (33)

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Ano je to absolutně béčková komedie s absolutně šíleným hercem,ale stále se nemůžu zbavit pocitu,že mě to prostě bavilo!Tedy alespoň občas padli fakt slušný hlášky!Občas jsem se jakoto fanoušek všemožných filmů hráč počítačových her a sběratel všech možných serepetiček viděl ..já vím je to úchylný,ale to celej ten film právě taky. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Ach jo, škoda jen té zápletky ve stylu - Zamilovaný profesor s E. Murphym. Je to celkem už nudné a ničím to nedokáže zaujmout a to ani nemluvím o moralizování na konci (a hlavně každý ví, jak to celé dopadne). Když pominu toto, tak se jedná o velmi slušnou komedii se spoustou odkazů na filmovou tvorbu a várkou geek vtipů. ()

Reklama

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Jestli čekáte něco ve stylu IT crowd, budete hluboce zklamáni, stekně jako já... Český distributor se měl radši držet originálního názvu, čili by mi tím ušetřil hodinu a půl života. Jinak oblíbený výraz "ptákovina" se pro Švihlýho Cyprijána hodí náramně. Nebýt pár úsměvných odkazů na Hvězdné války a sem tam slušný osmdesátkový flák, tak dám odpad jak vyšitej... PS: Domnívám se, že pole IT je stále neoarané a že by se nějaká komedie z tohoto prostředí natočit měla... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ubohost. Když je Cyprien looser, je film dost pitomý, vrší jedno stupidní klišé za druhým, ale tak trochu se na to ještě dá dívat. Když se postříká sprejem je to stupidní, stupidní a stupidní. Jak píše Kryton, stejně jako se praví ve filmu, "jednou kliknu, pak dvojklik,do koše a vysypat". Jen se to s tímhle filmem má udělat dřív než ho zkouknete. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

S filmem jsem udělal přesně jako jedna hláška z filmu "jednou kliknu, pak dvojklik,do koše a vysypat"! Tohle se rovnat s geniálním IT Crowd nesmí! Nudná,blbá a ke všemu hlavně nezábavná variace na téma Velký (přaní být někým jiným-lepším a uspět) jen v IT prostředí. Nikdo z hrdinů mi nepřišel sympatický a tak jsem fandil záporákovi. Tady bych přidal "nelíbí se uživateli"! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama