Reklama

Reklama

Ben Kalmen měl všechno, na co jen člověk pomyslí: šťastnou rodinu, oslnivou kariéru, vlivné přátele. Snad proto, že jeho byznysem byly automobily, projížděl serpentiny svého života ostrým smykem. Jedna zatáčka se mu však stala osudnou, a po idylické cestě vzhůru následoval volný pád (v hereckém podání Michaela Douglase již druhý). V jediném okamžiku ztratil vše: rodinu, postavení i přátele. Jiný na jeho místě by své životní prohry možná řešil alkoholem, on se však rozhodl pro jinou terapii – sex! Místo aby nazul papuče, obuje se do lakýrek a vrhá se za každou kořistí – čím mladší, tím lepší... (North Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (73)

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že nemá cenu si hrát na nějaké velké tajnůstkářství o čem tenhle film je, protože prostě Douglas hraje ošousta za zenitem, který nemá prachy, nemá práci a jediné co mu zbylo je hlásit na všechny strany sexuální narážky a příležitostně ojet buď dceru své milenky nebo matku spolužáka svého vnuka. Hm, o čem to vlastně sakra bylo? Nějak mi tam na tom celém chyběl děj. Jeden herec film bez děje nespasí. Sorry, Michaeli. ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Film o muži, který je sám, sám na vrcholu a později sám i po volném pádu dole. Komedií to lze nazvat jen těžko. Ústřední postava postaršího proutníka působí velmi nesympaticky, chová se naprosto vypočítavě, lidé jsou prostředky k uspokojení jeho potřeb, nebere ohled na nikoho. Pak tedy vůbec není překvapující, že když se vše podělá, zůstává osamocený. A možná si ani neuvědomuje, že nebýt té sobeckosti a necitelnosti, byla by po jeho boku alespoň jedna bytost, jeho bývalá žena. Ale je prostě zase sám, možná smířený se situací, se stářím, s nemocemi, ale pořád sám. Chybí tomu pozitivní nebo vůbec nějaké rozuzlení, konec jde někam do ztracena.. asi stejně jako život toho zatraceného chlapa. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem vůbec nic od tohoto snímku a ve finále jsem ani žádný zážitek nedostala. Michael Douglas je sice pan herec, ale tady se mi vůbec nelíbil. Děj začal v divném duchu a tak taky pokračoval až do konce. Hodnocení tady na čsfd - 60% mi přijde až moc na to, jak byl film celou dobu nudný. Já ho hodnotím 35%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Michael Douglas pořád umí. A zatraceně dobře. Být neviditelný, to je to, co by ho zničilo. Měl rodinu, respekt, prachy, vlivné přátele. A vždy zajímavý exponát v posteli. Navrch se nikdy moc neohlížel na okolí. Jenže byznys se mu začíná rozpadat pod rukama, navíc přijde špatná zpráva od kardiologa. Má ještě co dohánět? A opravdu nešlo neopíchat dceru své přítelkyně? Douglas tyhle pracháče, kteří musejí čelit nejedné překážce, umí. Dokázal to už mnohokrát. V 80. a 90. letech ztělesňoval sofistikovanou mužnost, i v posledních letech zaplouvá do svých postav precizně a uvěřitelně, ač už si jej zdaleka nevybírají špičkoví režiséři. Zvládá part nenapravitelného sukničkáře i osamělého zlomeného chlapíka, který musí vzít do ruky utěrku a jídelní lístky. Pár dialogů o životě bylo zatraceně pravdivých. Za mě celková spokojenost. Slušné tři hvězdy. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí prodejce aut s problémy se srdcem se snaží dohnat co zmeškal. Chodí s nějakou paninkou, co už má odrostlou dceru, který evidentně chybělo ve výchově pěkných pár facek. Douglas se nijak nežinýruje, tahá se s mladicema, co se mu lepí na jeho kreditku, a rozdává své moudré rady všude kolem, ať už je někdo chce nebo ne. No a to se takhle vychrápe s dcerou své přítelkyně (dceři to ani v nejmenším nevadí, dle jejího popisu jsem pochopil, ze šuká všechno od kluků ze školy až po kandelábr) no a nějak na ni neumí zapomenout. Přitom se mu ale na hlavu ještě sesunou podvody, kterých se v branži dopustil a u kterých ho čapli, nikdo mu nevěří, práci mu nikdo nedá, nemá peníze ani na nájem a presto furt vošukává známý a kamarádky členů rodiny a tak ztrácí i tu. Útočiště nachází v malé restauraci svého bývalého spolužáka Dannyho DeVita, kde se znovu schází s onou "dceruškou-šuksem-šuktam". Její máti ale nestojí o to, aby Douglas byl k ní bliž než v okruhu dvou slunečních soustav. A když je všechno v prdeli, je mu přítelem jen ten, koho třicet let neviděl. Možná ho to probere, možná ne. má na výběr. ~~~ Resumé: Pro mě za mě, ať klidně chcípne! ~~~ Proč vůbec o takovém póvlu někdo natáčí film? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku, částečně i na Fordhamově Universitě v Bronxu. (Terva)

Reklama

Reklama