Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně taková nijaká komedie s nijakym obsazením, pokud nepočítam Milu Kunis a překvapivě netoporného Afflecka, ale v jejich případě se jednalo spíše o vedlejší role. Asi deset minut po konci jsem si absolutně napamatoval, o čem film byl. Nicméně dojmy převládaly docela pozitivní a to přesto, že jsem se příliš nesmál. Čistý průměr. 50% ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Tenhle Mike Judge je nejspíš chytrý chlap. Neservíruje humor s úšklebkem varietního klauna, aby každý vrták hned věděl, že se má mlátit smíchy. Obsazuje normální lidské typy a nechává je vést obvyklé řeči; chce to od diváka spolupráci, užít si jejich trapnost a směšnost. Nemnozí ocenili Judgeův předchozí znamenitý opus Idiocracy, a tenhle milý, kultivovaný humorný příběh dopadá ještě hůř. Nemám rád komedie, které nařvaně "vrcholí", a i toho nás Judge ušetřil - zápletka se přirozeně urovná. --- Jedna věc mě trochu rozčilovala: Rozumný chlap by měl poznat, že když se na něj začne lepit samička-predátorka, něco, tedy prachy, je ve vzduchu. Druhá věc mě nadchla: Byl jsem taky kdysi takovým panem továrníkem, a ty řeči a představy dělníků o byznysu a továrníkově životě, ty byly naprosto trefné. Tohle ale naplno ocení jenom ti, kteří to osobně znají z pozice šéfa. Z čehož vyplývá, že sranda "pro lidi" je mnohem lepší kšeft. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mike Judge .. Nijak zázračné a nepříliš vtipné, snad díky přemíře přihlouplých postav na kterých se staví. Z omletého námětu je vylouhován extrakt, který při přípravě doznal několika změn, které nejsou plně ku prospěchu. Ovšem nikterak neurazí při servírovaní za sychravého odpoledne. ()

SKreyn 

všechny recenze uživatele

Slušná komédia po dlhšom čase. Fakt som to nečakal, dávno som nevidel fakt dobrú komédiu. Nebola síce plná komediálnych prvkov, pri ktorých by som nevedel prestať sa smiať, to nie, ale mala niečo do seba, nebolo to silené, bola to proste "normálna" komédia. Doporučujem pozrieť ale možno sa nebude páčiť všetkým. Vo filme bolo vidieť krásnu herečku ukrajinského pôvodu Milu Kunis, ktorá určite poteší nejedno mužské oko. :D ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie, která ze začátku navodí dojem takovýho toho typickýho příběhu podvodnice - ňouma a dál už by to pak mělo být jasný, ale tak nějak jaksi se tvůrci asi pokusili o inovaci, ale sám za sebe teda nemůžu říct, že bych v tom viděl nějaký pozitivum, sice sem neviděl podobnej příběhu už postý, ale zároveň film tak trochu postrádá kompaktnost a celkově vtipnost a příběh bohužel vyšumí do ztracena bez pořádnýho vyvrcholení. Ale co se tomuhle filmu teda nedá upřít, tak to je naprosto skvělej a zarostlej Ben Affleck, kterýho jsem málem nepoznal ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama