Reklama

Reklama

Za devatero ostrovy a devatero oceány. Tam kde bobři mají tvrdé klacky. Tam kde skončí vnitřky vašich odpadkových košů. Tam a ještě dál leží ostrov na kterém je sopka. A v té sopce je ještě jedna sopka. A uprostřed sopky v sopce je Superloch. Vězení pro ty nejhorší delikventy, násilníky, psychopaty a úchyláky. Tomuto nápravnému super zařízení vládne vzdálený bratranec motýla Emanuela. Sice bez křídel, ale za to se smyslem pro ten nejtěžší chaos a anarchii. Naštěstí má po ruce tým tvořený robotickým bachařem, mohutnou a mužnou bachařkou a účetním, který je vyléčený z ledasčeho. Tento tým je svému řediteli oporou v každé nepříjemné situaci.
Většina dílů má kolem deseti minut. Ale pozor, někomu roztodivná animace a ještě roztodivnější humor může během těchto pár chvil změnit dosavadní vnímání reality na hodně dlouhou dobu. (geklon)

(více)

Recenze (37)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Toto je asi najšialenejšia vec akú som videl. Tie výjavy musel vymýšať niekto na drogách po lobotómií. Neexistuje žiadna šanca aby totvorcovia mali v hlave v poriadku. V krátkych epizódkach sa miesi všetko piate cez deviate, všetko je správne nechutné a úchylné. Každá epizóda končí masovým vraždením. Občas je to fakt vtipné, ale človek si nemôže byť ničím istý. 3 a pol hviezdy. Len pre silné zvrátené žalúdky. ()

Negatif 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetý seriál, plný bizarních postaviček, odehrávající se v super věznici, kterou vede šíllený ředitel s velmi netradičními metodami. Ve věznici se vždy situace vymkne kontrole a následkem je naprosto nekompromisní masakr vězňů, a to je právě moment v kterém se tvůrci opravdu vyžívají! Další povedená úchylárna od Adult Swim. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento animovaný seriál plný násilia a brutality, popkultúrnych odkazov a zhusteného bizarna, odohrávajúci sa v sadistickej superväznici, ktorá je kombináciou Chocolate Factory Willyho Wonku a Wonderlandu z Alice in Wonderland je hrubozrný úlet a jeden z najlepších animovaných miniseriálov pre dospelých, aký som doposiaľ videl. Warden, Alice, Jared, Jailbot a The Twins sú hrdinami nevšedných sado-dadaistických dobrodružsitev plných krvi a pestrých farieb. lahôdka! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Geniální! Prostě věznice pro ty nejhorší zmrdy na této planetě, vedená více než úchylným Willy Wonkou, který má po ruce naprosto nekompromisně vysmajlovaného Jailbota, mužatku Alice a malého přizdisráčského účetního Jareda. Každý díl končí brutálním masakrem a to vše je provedeno v přesně padnoucí a úchylné kresbě! ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

85% Údernost, brutalita, zvrhlé, absurdní, černý humor, "špinavá kostrbatá animace", krátká stopáž - pojmy, nejlépe vystihující seriál. Není to tak uhlazené a krásné jako například Happy Tree Friends, není to tak příběhové s nějakým tématem ze společnosti jako například South Park, ale přesto se dá Superjail přirovnat k těmto dvou seriálům. Člověk musí být svým způsobem asi trochu "jiný" aby si užíval tuhle psychedelickou animovanou šílenost. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ústřední melodie je sekvence z písně "Comin 'Home" skupiny Cheeseburger. Akustická verze otevírá předposlední epizodu 1. série seriálu Time - Policie pt 2. (geklon)
  • Pilot Superjailu se vysílal v květnu 2007. Oficiální 1. série byla uvedena poprvé 28. září 2008. (geklon)
  • Ústřední melodie "Comin 'Home" zpívaná skupinou Cheeseburger je ve všech epizodách kromě pilotní epizody "Bunny Love", která měla ve znělce píseň "Rubber Bullets" od kapely 10cc. Pro opakované využití v seriálu byla cena na práva za onu skladbu příliš vysoká. Epizoda 8. ve 2. sérii s názvem "The Budding of the Warbuxx" žádnou titulní píseň nemá. (geklon)

Reklama

Reklama