Reklama

Reklama

Banned from Television III

  • USA Banned from Television III Uncensored!
všechny plakáty

Recenze (3)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Najmenej šokujúca posledná várka skutočných záberov trojdielnej série, ponúkajúca rovnaký druh scénok ako tomu bolo doteraz. Zo všetkých častí ale prináša najväčšiu porciu rôznych nahotiniek, či už na pláži, v bare, na ulici alebo na koncerte. Hlavne tu však ide samozrejme o policajné zábery. P.S. po trilógii vychádza aj dvojhodinová kompilácia "The Best Of Banned From Television" na DVD, ktorá vyberá to najlepšie zo série. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I v závěrečné části tohoto dokumentu nás jeho tvůrci rozhodně nešetřili. No ono vlastně nebylo proč, protože všechny záběry jsou autentické a i přes nepříliš dobrou kvalitu obrazu z jednotlivých scenérií běhá mráz po zádech. Pro odlehčení tu je skutečně vidět několik „erotických vložek“ ze striptýzových klubů či „divokého“ koncertu – na který bych se určitě i já rád mrkl (live), ale jinak nás čeká další porce děsivých záběrů z policejních akcí, samozvaných soudců a nemilosrdných poprav, nehod, atd…No dokument Banned from Television určitě stojí za pozornost, ale není pro každého.70% ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

60% / Nejméně šokující a vlastně i nejnudnější díl zatím. Kvalitativně je na tom skoro stejně co první díl, obsahově již moc ne, ačkoliv jde stále o videa, které byste ve večerních zprávách hledali opravdu marně. ()

Reklama

Reklama