Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (106)

Ripley 

všechny recenze uživatele

Nejdříve napíši,že na tento film jsem šel se synem,který dlouho toužil vidět film ve 3D formátu v kině a zrovínka slavil narozeniny.Jde o můj první film ve 3D viděn v multiplexu.Ano,trochu jsem zaspal dobu a ano,Avatar jsem viděl ve 2D.Nikdy mě filmy ve 3D nelákali a tak to i zůstane.Nadále zůstávám 3D skeptikem.Uznávám že 3D efekt je hezounký,ale mám pocit,že odvádí od děje.Také jsem si připadal jako v lunaparku.3D má jistě budoucnost jistou,ale já mám jasno:"placatý" film forever!K filmu:jde o průměrnou rodinnou komedii,která děti zřejmě pobaví a dospělí vydrží díky citacím a parodováním známých filmů.Nejvíce mě pobavila scéna z Alcatrazu,která paroduje známou scénu z filmu Mlčení jehňátek.Vynikající jsou i úvodní titulky ala James Bond.Triky jsou na dobré úrovni...digitální Kitty občas připomene Gluma z LOTR.Zvířata efektně za pomocí počítačů melou pantem a je tu jeden ukecaný holub s ortézou na křídle,který je občas na zabití,ale jeho hlášky baví.Akce je tu dost,ale najdou se i zívavá místa.Scénář je jednoduše dětsky jednoduchý,takže celkový dojem s přihmouřením oka 50%. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Už když jsem slyšel o plánovaném pokračovaní filmu Jako kočky a psi, očekával jsem těžkotonážní průser. Překvapivě se nic podobného nekonalo. Jasně, neuvidíte tady nic co by tady už nebylo dřív. Ale akční scény mají docela švih, triky jsou taky obstojné a má to přiměřenou stopáž. Ne, že bych se u filmu smál, ale děcka se určitě pobaví. Jen škoda postavy debilního kouzelníka, to je opravdu trapas. Jinak ale docela milé překvapení. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $43,585,753Tržby Celosvetovo $112,482,845Tržby za predaj DVD v USA $8,864,872 //počet predaných kusov 505,726 ║ Prežil som bez väčšej újmi, až nadmieru tomu pomáha Slovenský dabing, príbeh nič moc ale občas tam niečo pobaví a nepôsobí to až tak otravne ako pôvodne naznačovala ukážka k filmu. /videl v kine 3D verziu: 40%/ ()

Incantator 

všechny recenze uživatele

Ďalšie filmové dobrodružstvo, ktorého hlavnými hrdinami sú najobľúbenejší domáci miláčikovia - psi a mačky. Film však tentokrát nepohoršuje ani priaznivcov mačiek, keďže na rozdiel od prvej časti patria aj ony medzi kladných hrdinov (spolu s jednou myšou týranou Kitty Galore a jedným holubom s dlhým vedením). Arcizloduchom tohto dielu je Kitty Galore, ktorá je však obzvlášť nesympatická, i keď pri hlbšom nahliadnutí zisťujeme, že i ju život pred úskaliami nešetril. Nepochopila však, že škaredý vzhľad neznamená skazenú dušu a radšej zavrhla i tú svoju... Tak či tak, raz by sa záporným hrdinom mohol stať aj pes... V každom prípade, tentokrát ním nie je, avšak spolupráca a snaha o vzájomné pochopenie oboch zvieracích druhov je spracovaná pekne, čo kvalitu filmu značne pozdvihuje. Inak príbeh ničím výnimočným nie je, úvodná sekvencia s titulkami akoby z oka vypadla začiatkom filmov s agentom 007 a i niektoré ďalšie scény sú vedené v podobnom duchu. Hlavní hrdinovia sú síce v počítači vytvorení dobre, avšak záverečná bojová scéna bola dosť nevýrazná a 3D verzia filmu v niektorých častiach skôr uškodila než pomohla. Mačky a psi 2 sa spôsobom spracovania značne odlišujú od prvej časti, čo ale v bode spomínanej medzidruhovej spolupráce vôbec nie je na škodu. (11.8.2010) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Tank, který má MEOWS chránit před psy, má na boku nápis PU55, což odkazuje na slovo „puss“, které v angličtině znamená „kocour“. (LindaKola)
  • Některé postavy tu jsou ještě z prvního dílu Jako kočky a psi (2001). Jsou to Butch (učitel Loua, později Dixe), Lou (agent začátečník, později velitel psí rozjetky), Zvoneček (padouch), Peek (pes přes techniku), Sam (rádoby profi agent v terénu) a Calico (pomocník Zvonečka, později Kitty). (LindaKola)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno